بخش خصوصی در واردات اینترنت ناتوان است
مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیر ساخت گفت :حضور بخش خصوصی در حوزه واردات پهنای باند اینترنت مستلزم تغییر قوانین موجود است .
حضور بخش خصوصی در حوزه واردات پهنای باند اینترنت مستلزم تغییر قوانین است
ˈمهدی خداییˈ در گفت و گو با ایرنا، افزود: مطابق اساسنامه شرکت ارتباطات زیر ساخت که توسط هیات وزیران تصویب و به تایید شورای نگهبان رسیده ، این شرکت متولی واردات پهنای باند اینترنت است.
وی افزود: بخش خصوصی در صورت تصویب هیات وزیران و تایید شورای نگهبان می تواند وارد عرصه واردات پهنای باند اینترنت شود.
« نصرالله جهانگرد » معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات روز گذشته با اشاره به ضرورت رفع انحصار واردات پهنای باند به کشور توسط شرکت زیرساخت، گفت: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در حال بررسی این موضوع است و معتقدیم بخش خصوصی زیر نظر شرکت ارتباطات زیرساخت می تواند در تامین و واردات پهنای باند اینترنت مشارکت داشته باشد .
** واردات پهنای باند اینترنت از توان بخش خصوصی خارج است
خدایی سپس افزود: شرکت ارتباطات زیر ساخت دارای شبکه فیبر نوری گسترده ای به طول 50 هزار کیلومتر است که با تکیه بر این شبکه اقدام به واردات پهنای باند اینترنت از درگاههای بین المللی می کند و نمی دانم یک شرکت خصوصی چگونه می خواهد بدون داشتن شبکه ،اقدام به واردات پهنای باند اینترنت بکند.
وی افزود: ایجاد شبکه انتقال بیش از 2 هزار میلیارد تومان سرمایه می خواهد که از توان بخش خصوصی خارج است .
** با حضور بخش خصوصی اتفاق خاصی رخ نمی دهد
خدایی در ادامه افزود: با ورود بخش خصوصی به حوزه واردات پهنای باند اینترنت اتفاق خاصی در مورد قیمت و تعرفه اینترنت رخ نمی دهد ، چرا که در حال حاضر سهم شرکت ارتباطات زیر ساخت از قیمت نهایی اینترنت (قمیتی که کاربران اینترنت می پردازند ) 11 درصد است .
وی افزود: 89 درصد قیمت اینترنت مربوط به هزینه شرکت های ارایه دهنده اینترنت پر سرعت است که با مدیریت مناسب می توانند این هزینه ها را کاهش دهند .
- ۹۲/۰۸/۲۸