برخورد پلیس فتا با کانالهای ثبتنشده تلگرام و اینستاگرام
علی اکبر شیرکوند با بیان اینکه تاکنون 6200 کانال تلگرام و هزار صفحه اینستاگرام در سامانه مرکز رسانههای دیجیتال وزارت ارشاد ثبت نام کردهاند گفت: کاندیداهای انتخابات فقط باید در کانالها و صفحات مجوزدار و قانونی تبلیغات کنند.
اکبر شیرکوند در گفتوگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری فارس، در مورد آخرین آمار ثبتنام کانالهای تلگرامی و صفحات اینستاگرامی در سامانه مرکز رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: تاکنون مدیران 6 هزار و 200 کانال تلگرامی در سامانه این مرکز ثبتنام کردهاند.
وی درباره تعداد ثبتنام صفحات اینستاگرامی در این سامانه افزود: تاکنون اطلاعات یک هزار صفحات اینستاگرامی در سامانه این مرکز توسط مدیران این صفحات درج شده است.
معاون مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: آخرین تمدید مرکز رسانههای دیجیتال درباره ثبتنام کانالهای تلگرامی و صفحات اینستاگرامی مربوط به 15 اسفند سال گذشته است، اما ثبتنامها در این سامانه همچنان ادامه دارد و در این رابطه باید وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال این وزارتخانه باید تصمیمگیری نهایی را انجام دهند.
شیرکوند تصریح کرد: کانالهای ثبتشده تلگرامی حق انتشار تبلیغات به ویژه تبلیغات انتخاباتی را دارند و نیازی به دریافت مجوز قانونی تحت عنوان کانونهای تبلیغاتی ندارند.
وی گفت: براساس قانون، کلیه کاندیداهای انتخاباتی موظف هستند در کانالهای مجوزدار و ثبتشده تبلیغات خود را انجام دهند و حق تبلیغات در کانالهای غیرقانونی را ندارند که این موضوع به صراحت در دستورالعمل و مصوبه شورای عالی فضای مجازی و ابلاغیه رئیس این شورا بیان شده است.
معاون مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره برخورد با کانالهای تلگرامی و صفحات اینستاگرامی افزود: برخورد با این کانالها و صفحات برعهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیست و مسئولیت این کار برعهده پلیس فتا نیروی انتظامی است و همین که این کانالها و صفحات، غیرقانونی باشد، پلیس فتا میتواند و باید رأساً اقدامات لازم را انجام دهد.