بسته شدن دفاتر گاردین پس از حمله باج افزاری
دفاتر گاردین پس از حمله باجافزاری بسته میشوند.
به گزارش سایبربان؛ گاردین (Guardian)، روزنامه برجسته بریتانیایی، که ماه گذشته مورد حمله باجافزاری قرار گرفت به کارگران گفت که دفاتر خود را تا 3 هفته دیگر بسته نگه میدارد.
گاردین، که مقر آن در لندن است و دفاتری در نیویورک و استرالیا دارد، از زمانی که سیستم جهانی فناوری اطلاعاتش در 20 دسامبر گذشته هک شد، از راه دور کار میکرد.
آنا بیتسون (Anna Bateson)، مدیر اجرایی گروه رسانهای گاردین، یادداشتی را منتشر کرد که در آن از همه کارکنان خواست در خانه دورکاری کنند.
بیتسون به وبگاه تخصصی «The Post» گفت : «همانطور که قبلاً اعلام کردیم، سیستمهای گاردین در معرض یک اختلال جدی در شبکه قرار گرفتهاند. ما توانستهایم روزنامهنگاری خود را به صورت دیجیتالی و چاپی منتشر کنیم، اما تعدادی از سیستمهای کلیدی فناوری اطلاعات تحت تاثیر قرار گرفتهاند. تمام دفاتر حداقل تا 23 ژانویه امسال بسته خواهند شد تا فشار روی شبکههای شرکت کاهش یابد و این مشکل برطرف شود.»
حملات باجافزاری معمولاً شامل دسترسی هکرها به سیستم کامپیوتری شرکت و سپس نصب نرمافزاری است که هر سند و فایلی را که پیدا میشود رمزگذاری و آن را به یک کد مخفی تبدیل میکند. سپس هکرها در ازای یک کلید رمزگذاری که فایلها را بازیابی میکند، پرداختی را، اغلب بهصورت بیتکوین، درخواست میکنند.
هنگامی که این حادثه برای اولین بار از سوی گاردین در 21 دسامبر سال قبل اعلام شد، بیتسون و کاترین وینر (Katherine Viner)، سردبیر کاردین، به کارکنان گفتند : «همانطور که همه میدانند، یک حادثه جدی رخ داده که شبکه و سیستمهای فناوری اطلاعات ما را در 24 ساعت گذشته تحت تأثیر قرار داده است. ما معتقدیم که این یک حمله باجافزاری است، اما همچنان به بررسی همه احتمالات ادامه میدهیم. گاردین به انتشار جهانی ادامه خواهد داد؛ این حمله احتمالاً سیستمهای وایفای داخلی را از بین برده است.»
این روزنامه بیش از 100 هزار تیراژ و یک وبسایت دارد.
در فوریه گذشته، نیویورک پست (New York Post)، هدف حمله آنلاین قرار گرفت.
دیوید کلاین (David Kline )، افسر ارشد فناوری «News Corp» و بیلی اوبراین (Billy O’Brien)، افسر ارشد امنیت اطلاعات، در ایمیلی به کارمندان نوشتند : «به نظر میرسد که ما هدف حملات مداوم دولتهای ملت بودهایم که بر تعداد محدودی از کارکنان ما تأثیر گذاشته است. ماندیانت (Mandiant)، یک شرکت فناوری سایبری که برای تحقیق استخدام شده، ارزیابی کرد که کسانی که در پشت این فعالیت هستند پیوندی با چین دارند و معتقد است که احتمالاً در فعالیتهای جاسوسی برای جمعآوری اطلاعات به نفع چین درگیر هستند. ما حملات سایبری علیه خود را تحمل نخواهیم کرد و از گزارشهای خود که در همه جا اخبار مهم را به خوانندگان ارائه میدهند، منصرف نخواهیم شد.»
- ۰۱/۱۰/۱۶