ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

بودجه تحقیقات ICT کافی نسیت

| سه شنبه, ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۶، ۰۴:۲۶ ب.ظ | ۰ نظر

سرپرست مرکز تحقیقات مخابرات ایران با اشاره به شعار اتحادیه‌ی بین‌المللی مخابرات در سال جاری مبنی بر ارایه‌ی فرصت‌های ICT به جوانان گفت: باید به دنبال راهکار مناسب برای ارایه‌ی خدمات ICT به جوانان و ‌آشنایی آن‌ها با مقوله‌ی دیجیتالی از مقاطع پایین تحصیلی باشیم.

به گزارش (ایسنا)، دکتر کمال محامدپور - معاون وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات - که در مراسم افتتاح کنفرانس مهندسی برق، در مرکز تحقیقات مخابرات سخن می‌گفت، اظهار کرد: این کنفرانس نسبت به سال ‌٨٥ در تعداد مقاله‌ها، بالای ‌٤٠ درصد رشد داشته و این نشان دهنده‌ی جریان فعالیت آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه‌ها بوده است.

به گفته‌ی وی ظرفیت کار تحقیقات در کشور افزایش یافته و باید زمینه‌ای فراهم کرد که از این ظرفیت به نحو احسن استفاده شود؛ برآوردهای انجام شده در شورای عالی علوم،‌ تحقیقات و فن‌آوری عدد ‌٩/١ درصد GDP ظرفیت کار تحقیقاتی در کشور است که اعتبارات امسال توسط مجلس ‌٢/١ درصد بوده است که این عدد بر اساس ظرفیت و امکانات کشور در بخش خصوصی و دانشگاهی کافی نیست و امید است در متمم بودجه امسال اعتبارات کافی را به دست آوریم.

محامدپور در ادامه در نشست خبری با خبرنگاران، مذاکره با سفرای کشورهای همسایه‌، اسلامی‌، آفریقایی و آمریکای لاتین را برای معرفی ظرفیت‌های ICT کشور و توسعه‌ی روابط علمی‌ از برنامه‌های در دست اجرای وزارت ICT دانست و افزود: این نهاد قصد دارد گروه‌هایی را که اغلب از بخش خصوصی هستند، با توجه به زمینه‌های اعلام شده به کشورهای مختلف جهت ایجاد ارتباطات علمی‌ اعزام کند.

او درباره‌ی حمایت‌های مرکز تحقیقات مخابرات ایران در قبال پروژه‌ی لینوکس فارسی و نرم‌افزارهای متن باز تصریح کرد: مرکز تحقیقات مخابرات ایران پروژه‌ی لینوکس و نرم افزارهای متن باز را نزدیک به سه سال پیش آغاز کرد و دانش فنی آن با حمایت‌های چند ساله ایجاد شد.

او افزود: از نظر مجموعه‌ی اعتبارات در مرکز که برای امسال دیده شده و با توجه به اولویت‌های سفارش شده به مجموعه دیگر قادر به اختصاص اعتبار نیست، چرا که منابع مرکز محدود است مگر این که اعتبارات اضافه‌ای داشته باشد، در این صورت به پروژه‌های بنیادی نظیر لینوکس خواهد پرداخت اما مرکز قادر است جنبه‌های حمایتی را از مرکزی که قصد انجام پروژه‌ی لینوکس را دارند به عمل آورد.

او در پاسخ به نحوه‌ی واگذاری سهام شرکت مخابرات به متقاضیان خارجی گفت: شرکت‌های مخابرات در دنیا جزو شرکت‌های سودده هستند و بسیاری از اپراتورها علاقه‌مند سرمایه‌گذاری در سهام این شرکت‌ها هستند، با مطرح شدن بحث خصوصی‌سازی، پیشنهادات زیادی مبنی بر قرار گرفتن سهام مخابرات در بورس داده شد.

او خاطر نشان کرد: لوایح و طرح‌ها با ساز و کار اجرایی اصل ‌٤٤ همراه بود، اما هنوز شیوه‌ی اجرایی کار مشخص نشده است و باید میزان خرید سهام به نحوی باشد تا قطب‌های دیگری در کشور ایجاد نشوند.

  • ۸۶/۰۲/۲۵

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">