ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

تاخیر 3 ساله در اعطای مشوق‌های نرم‌افزار

| سه شنبه, ۳۱ تیر ۱۳۹۳، ۰۴:۳۸ ب.ظ | ۰ نظر

رئیس مجمع تشکل های دانش بنیان با بیان اینکه قانون حمایت از صادرات و جوایز صادراتی حوزه نرم افزار حدود 3 سال است که به دلیل نبود بودجه، اجرایی نمی شود، گفت: جای تاسف است که حرکتهای خوبی که در حوزه تولید و صادرات نرم افزار و کالاهای فناوری در کشور انجام شد در برهه ای از زمان متوقف ماند.

افشین کلاهی در گفتگو با خبرنگار مهر، با انتقاد از اجرایی نشدن قانون حمایت از صادرات و جوایز صادراتی در حوزه فناوری، اظهار داشت: واقعیت این است که قوانین و آیین نامه براساس شرایط واقعی تدوین نمی شود و به دلیل اجرای این قوانین بخش خصوصی خود را درگیر آن نکرده و ترجیح می دهد چراغ خاموش حرکت کند.

وی گفت: از طرفی به دلیل وجود مسائل تحریم، بسیاری از شرکتهای فناوری به نام شرکتهای عربی کالای خود را به فروش می رسانند و از دفتر نمایندگی های خارج از ایران استفاده می کنند.

کلاهی رفع این مشکلات را در گرو آمار مشخص ارزش محصول و میزان گردش مالی آن عنوان کرد و گفت: با این وجود اگر شرکتها کسب و کار و صادراتشان زیر سوال نرود به طور قطع موارد موردنظر را طی می کنند و آمار مشخصی از صادرات خواهیم داشت.

رئیس مجمع تشکل های دانش بنیان، صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران را نسبت به کشورهای منطقه قابل رقابت دانست و گفت: هنوز جای امیدواری هست؛ البته باید به رشد و پیشرفت چشمگیر کشورهای همسایه نیز توجه داشت اما با این وجود هنوز هم صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران می تواند با این کشورها رقابت کند. البته این امر، مستلزم سرمایه گذاری بخش خصوصی و ترغیب این بخش به سرمایه گذاری است.

وی افزود: مدیران موفق بسیاری از شرکتهای فناوری اطلاعات، ایرانیانی هستند که از کشور رفته اند و در کشورهای دیگر در حال فعالیت هستند. جای تاسف است که حرکتهای خوبی که در حوزه تولید و صادرات نرم افزار و کالاهای فناوری در کشور انجام شد در برهه ای از زمان متوقف ماند.

کلاهی با بیان اینکه در حوزه نرم افزار ایران در منطقه حرف هایی برای گفتن دارد خاطرنشان کرد: در حوزه امنیت و الکترونیک و لوازم چاپ و تجهیزات شبکه نیز ایران در حوزه صادرات خوب عمل کرده اما با این وجود ارقام صادراتی این بخش زیاد نیست.

وی در مورد صدور خدمات فنی و مهندسی گفت: در حوزه تجهیزات برق و قدرت و خدمات فنی مهندسی قراردادهای پیمانی خوبی در چند دوره اخیر منعقد شده که باید این بخش مجددا تقویت شود.

رئیس مجمع تشکل های دانش بنیان وجود 3 هزار و 500 شرکت فناور و دانش بنیان در کشور را زمینه مناسبی برای سرمایه گذاری و افزایش میزان صادرات در این حوزه عنوان کرد و گفت: نیاز به حمایت این بخش از سوی دولت احساس می شود.

  • ۹۳/۰۴/۳۱

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">