ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

تبلیغ جدید رایتل و احترام به شعور مشتری

| شنبه, ۱۳ مهر ۱۳۹۲، ۰۹:۵۴ ق.ظ | ۵ نظر

مهدی تقی زاده - اخیرا رایتل تبلیغ تلویزیونی رو پخش می‌کنه که در اون پسر جوانی در حال فیلم دیدن هست و در آخر مشخص می‌شه که دوستمون در یک اتوبوس هست و داره روی تبلت خودش فیلم تماشا می‌کنه. این در واقع تبلیغی برای سرویس 3G رایتل هست. با همین پیش فرض به سرعت می‌شه نتیجه گرفت که پسر جوان در حال مشاهده فیلم به صورت آنلاین هست؛ خوب حالا بپردازیم به واقعیات و مشکلات:

۱ - در حال حاضر هیچ سرویس‌دهنده‌ای در ایران وجود نداره به به صورت آنلاین سرویس پخش فیلم در اختیار قرار بده، پس این دوستمون باید از سرویسهای غیر ایرانی مثل Netflix یا Hulu استفاده کنه که شکر خدا همگی این سرویسها در ایران فیلتر هستند و دسترسی به اونها طبق قانون ممنوعه!

۲ - اگر به هر طریق (پروکسی، VPN و …) بشه به این سرویسها دسترسی داشت با توجه به افت سرعت شدید بعد از استفاده از این ابزارها یا دیدن فیلم به صورت آنلاین امکان‌پذیر نیست یا اینکه مشترک باید مثلا اینرنت 6 Mbps به بالا داشته باشه تا با افت سرعت هم بتونه فیلم ببینه که البته رایتل همچین سرعتی رو ارائه نمی‌ده (دیگه دلم نیومد به اینکه کلا این سرویسها عموما روی HTTPS هستند و این یه قلم رسما تو ایران کار نمی‌کنه اشاره کنم!)

۳ - با این ترافیک محدودی که رایتل ارائه می‌ده که اصولا کفاف فیلم دیدن نمی‌ده فقط طرح بی‌نهایت رایتل شاید جوابگوی این مشکل باشه که اون باز با مورد ذکر شده در بند قبل چاره‌ساز نیست.

۴ - تو این اتوبوس‌های ما اصولا به این قشنگی و راحتی نمی‌شه نشست و فیلم دید. نیاز هست بیشتر توضیح بدم؟

۵ - بارها برای خود من پیش اومده که در تاکسی و در حرکت در خیلی نقطه‌های تهران آنتن من کلا رفته و بعد از ۲-۳ دقیقا مجددا برگشته، آیا با این وضع می‌شه در حال حرکت یه فیلم آنلاین رو دید و Stream‌ کرد؟

۶ - یه حساب سرانگشتی اگه بکنیم مشترک برای طرح بی‌نهایت باید ماهی ۵۰.۰۰۰ تومن هزینه کنه و برای اشتراک سایتهای ذکر شده در مورد اول هم حداقل ماهی ۳۵.۰۰۰ تومن. حالا سوال اینه: کسی که ماهی ۸۵.۰۰۰ تومن هزینه فیلم دیدن آنلاین روی تبلت می‌ده از اتوبوس برای حمل و نقل استفاده می‌کنه؟ اونم اتوبوس‌های موصوف در مورد قبل؟

برداشت من این هست: رایتل در روزها و شاید هفته‌های آخر انحصار 3G به سر می‌بره و داره به هر طریق ممکنه حتی از طریق تبلیغات فیک و پر از سوتی و اشتباه مشترک بیشتری جذب کنه که بعد از شکسته شدن انحصار و ارائه 3G توسط دیگر اپراتورها حداقل ضرر کمتری متحمل بشه. شاید این بازی تجارته؛ اما احترام به شعور مشتری کجای این قصه قرار می‌گیره؟!

منبع : آی‌تی‌ایران

  • ۹۲/۰۷/۱۳

نظرات  (۵)

بابا اینا همش حرفه این اپراتور هر جا آنتن باشه اینترنتش هست من که حالم گرفته هست اساسی، خیلی جاها درست کار نمی کنه
با چیزایی که من خوندم و دیدم، رایتل ده سالی وقت میخاد تا کاراش راه بیفته چون طراحی شبکه نسل سه نیاز به آنتن‌های به مراتب بیشتری از نسل های پایین تر داره.
ممنون از مطلبتون، نکات درستی بود. ما خودمون باید حواسمون باشه و بیجهت هر کی هر چی تبلیغ کرد باورمون نشه. خدا میدونه چقدر پول و هزینه اشتباه بابت تبلیغات غیر واقعی در سال میدیم.
وقتی همراه اول و ایرانسل خوابشون برده باشه حقشون و حقمون همینه، خب یکی نیست بگه بابا چرا این دو تا اپراتور نباید این خدماتو بدن بابا چی از این انحصارا گیر کشور اومده تا حالا. از دولت آقای روحانی بعیده بخاد همون مسیر و روشها رو در پیش بگیره بابا آزاد کنید همه استفاده کنن. خسته شدیم از بس آسیب دید مملکت از این نوع نگرشهای زیانبار
من یه سوالی دارم این سازمان تنظیم مقررات مگه مسوول نظارت روی اپراتورها نیست یعنی هر کی هر تبلیغی خواست درست میکنه و این سازمان هم کاری به کارش نداره که حرفش درسته یا غلط؟ واقعا مردم کجای این جریان هستن؟

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">