ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

یکی از مدیران شرکت هواوی چین می‌گوید که این شرکت به‌دلیل تحریم‌های آمریکا از تراشه‌های پردازنده برای ساخت گوشی‌ تلفن‌های هوشمند استفاده نمی‌کند و مجبور است تا تولید پیشرفته‌ترین تراشه‌های خود را متوقف کند.

شرکت فن‌آوری هواوی، یکی از بزرگترین تولیدکنندگان تلفن‌های هوشمند و تجهیزات شبکه، در مرکز تنش آمریکا و چین قرار دارد.

واشنگتن سال گذشته دسترسی هواوی به فن‌آوری‌های ایالات متحده شامل موسیقی گوگل و سایر خدمات مربوط به گوشی‌های هوشمند را متوقف کرد.

این تحریم‌ها و محدودیت‌ها در ماه مه گذشته سخت‌تر شد؛ یعنی زمانیکه کاخ سفید در فرمانی اعلام کرد که شرکت‌های خارجی که در فرآیند تولید خود از نرم افزار یا سخت افزارهای آمریکایی استفاده می‌کنند بدون دریافت مجوز از واشنگتن حق فروش تراشه به شرکت هواوی را ندارند.

ریچارد یو، رئیس واحد محصولات مصرفی هواوی گفت: «تولید تراشه‌های کرین Kirin که از سوی مهندسان این شرکت طراحی شده است متوقف می‌شود، زیرا قرارداد هواوی پس از ۱۵ سپتامبر ۲۰۲۰ با تراشه‌سازان ادامه پیدا نمی‌کند.»
این مقام هواوی تاکید کرد که این شرکت توانایی ساخت تراشه‌های مخصوص خود را ندارد.

آقای یو روز جمعه گفت: «این یک ضرر بسیار بزرگ برای ما است.»

وی افزود: «متاسفانه در دور دوم تحریم‌های ایالات متحده، تولید کنندگان تراشه‌های ما، سفارش‌ها را تا ۱۵ ماه مه پذیرفته‌اند و تولید در تاریخ ۱۵ سپتامبر به پایان می‌رسد.»

آقای یو همچنین این احتمال را مطرح کرد که امسال از میزان فروش گوشی‌های هوشمند این شرکت که در سال ۲۰۱۹ میلادی رقم ۲۴۰ میلیون گوشی هوشمند را ثبت کرد، کاسته شود.

هواوی که در سال ۱۹۸۷ از سوی یک مهندس نظامی سابق چینی تاسیس شد، اتهامات درباره اینکه ممکن است جاسوسی حزب حاکم چین را تسهیل کند، همواره رد می‌کند.

این شرکت چینی در حال حاضر ۱۸۰ هزار نیرو دارد و یکی از بزرگترین بودجه‌های تحقیق و توسعه جهان با بیش از ۱۵ میلیارد دلار در سال متعلق به این شرکت است. اما مانند اکثر برندهای فن‌آوری در جهان، برای تولید محصولات خود به پیمانکاران متکی است.

 

تلاش کوالکوم برای فروش تراشه به هواوی
کوالکوم از دولت آمریکا خواسته تا مجوز فروش تراشه به هواوی را صادر کند تا این شرکت چینی تراشه های مذکور را بر روی گوشی های تولیدی خود نصب کند.

به گزارش فارس به نقل از انگجت، کوالکوم هشدار داده اگر این شرکت به طرف چینی تراشه نفروشد، شرکت های رقیب به سرعت جایگزین خواهند شد و این آمریکاست که از این بابت ضرر می کند.

دولت ترامپ با هدف کاهش قدرت و توان تاثیرگذاری شرکت های فناوری چینی در جهان، فروش محصولات فناورانه موسسات آمریکایی را به آنها ممنوع کرده است. اما بسیاری از شرکت های آمریکایی که به همین علت بازارهای خوبی را از دست داده اند از این موضوع راضی نیستند و خواستار پایان محدودیت ها و ممکن شدن همکاری با هواوی هستند.

کوالکوم تصریح کرده که برنده واقعی ممنوعیت مذکور شرکت هایی همچون سامسونگ و مدیاتک هستند که به سرعت جای خالی کوالکوم را پر کرده اند و سهم آن را در بازار تراشه های نسل پنجم پر کرده اند. در بازار نرم افزار نیز تحول مشابهی روی داده و بعد از ممنوع شدن همکاری گوگل با هواوی، طرف چینی به سرعت سیستم عامل و فروشگاه آنلاین اختصاصی خود را راه اندازی کرده است.

  • ۹۹/۰۵/۱۹

هواوی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">