ترامپ:سامسونگ مسئول پیامهای گم شده FBI است
«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در توئیتی شرکت کره ای تولیدکننده لوازم الکترونیکی را در ناپدیدشدن مجموعه ای از پیام های رد و بدل شده بین دو مقام ارشد پلیس فدرال آمریکا مقصر دانست.
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، پیام های گم شدن «لیزا پیج» و «پیتر استروک» که می توانستند سرنخ اثبات تعصب تیم تحقیقات روسیه به ریاست «رابرت مولر» باشد، هدف انتقادهای ترامپ قرار گرفته است و وی از اداره پلیس فدرال آمریکا به دلیل این که نتوانسته این پیام ها را حفظ کند، انتقاد کرده است.
به نظر می رسد ترامپ همچنین شرکت سامسونگ را نیز مسئول گم شدن این پیام ها می داند.
وی روز سه شنبه در توئیتی نوشت: 50 هزار پیام مهم بین این دو عاشق و معشوق «لیزا پیج» و «پیتر استروک» کجاست؟ سامسونگ مقصر است!
لیزا پیج و پیتر استروک ظاهرا با هم رابطه خارج از ازدواج داشتند و برخی از پیام هایی که رد و بدل کرده اند، گرایش ضد ترامپی آنها را به نمایش می گذاشت.
طبق گزارش تارنمای هیل، این پیام های رد وبدل شده بین پیتر استروک و لیزا پیج که هر دو از کارکنان پلیس فدرال آمریکا بودند، در بین مجموعه بزرگتری از پیام هایی بوده که پلیس فدرال آمریکا به دلیل نقص نرم افزاری در برخی مدل های گوشی های سامسونگ نتوانسته آنها را حفظ کند.
«جف سشنز» وزیر دادگستری آمریکا روز دوشنبه گفت بازرس کل این وزارتخانه در حال بررسی چرایی حفظ نشدن چنین پیام هایی و امکان بازگرداندن آنها است.
توئیت ترامپ بعد از آن منتشرشد که «شان هانیتی» سه شنبه شب در یک برنامه تلویزیونی به موضوع پرداخت. هنوز معلوم نیست که آیا این اظهارات وی باعث شد تا ترامپ در توئیترش به آن واکنش نشان دهد یا نه. ترامپ همواره بعد از تماشای برنامه های فاکس نیوز به آنها واکنش نشان می دهد.
موضوع پیام های گم شده به دنبال ابراز نگرانی برخی از جمهوری خواهان درباره جانبداری سیاسی در بین مقامات پلیس فدرال آمریکا مورد توجه قرار گرفته است.
گفته می شود استروک و پیج در جریان انتخابات سال 2016 با رد و بدل کردن پیام هایی احساسات ضد ترامپی خود را بروز داده اند. آنها هر دو در تحقیقات اف بی ای درباره استفاده «هیلاری کلینتون» نامزد پیشین دمکرات ها از سِرور شخصی اش در دوران خدمتش به عنوان وزیر امور خارجه آمریکا نقش داشتند.
آنها همچنین مدت کوتاهی در تیم تحقیقات رابرت مولر مسئول ویژه تحقیقات مداخله روسیه در انتخابات آمریکا و احتمال تبانی بین کمپین ترامپ و روسیه نقش داشتند. استروک تابستان گذشته بعد از معلوم شدن پیام هایی که با پیج رد و بدل کرده بود، از تیم تحقیقات مولر کنار گذاشته شد.
به گزارش ایرنا، ترامپ به تازگی از پلیس فدرال آمریکا به دلیل آنچه رویکرد جانبدارانه و برخوردار از انگیزه سیاسی در روند تحقیقات روسیه دانسته شده است، انتقاد کرد و در توییتی «اندرو مک کیب» معاون مدیر اف بی آی را به فساد در پرونده تحقیقات از کلینتون متهم کرد.