تعهد استرالیا به اینترنت دموکراتیک
استرالیا به دهها کشوری پیوست که به اینترنت «دموکراتیک» متعهد هستند.
به گزارش سایبربان؛ به گفته کارشناسان، استرالیا در میان 56 کشوری قرار گرفت که تعهد سیاسی امضا کرده تا در مقابل سیاستهای تهاجمی اینترنتی کشورهایی مانند چین و روسیه، آینده اینترنت مبتنی بر ارزشهای دموکراتیک باشد.
کارشناسان اعلام کردند که هدف از این تعهد، اولین تلاش در نوع خود و معروف به اعلامیه آینده اینترنت، حمایت از حقوق بشر، ترویج جریان آزاد اطلاعات، حفاظت از حریم خصوصی کاربران و تعیین قوانینی برای اقتصاد دیجیتال رو به رشد جهانی است.
سایر کشورهای شرکت کننده شامل آرژانتین، بلژیک، کانادا، دانمارک، گرجستان، آلمان، یونان، اسرائیل، ایتالیا، ژاپن، هلند، بریتانیا، ایالات متحده و اوکراین هستند.
توبیاس فیکین (Tobias Feakin)، سفیر استرالیا در امور سایبری و فناوری حیاتی، در مراسم آغاز رسمی این بیانیه گفت که این کشور واقعاً افتخار میکند که بخشی از این حرکت است.
فیکین اعلام کرد : «ما واقعاً باید اطمینان حاصل کنیم که فضای سایبری منعکس کننده حقوق بشر و ارزشهای لیبرال دموکراتیک است و تقویت میشود. فضای سایبری باید در برابر کسانی که از فناوریهای دیجیتال برای تضعیف این حقوق و براندازی آن ارزشها استفاده میکنند، مقاوم باشد. با این حال، در طول 2 دهه گذشته، ما شاهد چالشهای مهمی برای این ارزشها بودهایم و این همچنان ادامه دارد.»
وی افزود که برخی به وضوح از اینترنت برای انکار حقوق بشر دیگران، چشمپوشی از فعالیتهای مخرب سایبری، انتشار اطلاعات نادرست و محتوای مضر و سوءاستفاده از باز بودن حاکمیت اینترنت برای پیشبرد یک دیدگاه بسته و اقتدارگرا استفاده میکنند.
سفیر استرالیا در امور سایبری و فناوری حیاتی توضیح داد که جنگ روسیه و اوکراین و سوءاستفاده آشکار از فضای سایبری یادآوری از این موضوع است که سایر کشورها باید با یکدیگر همکاری کنند.
او گفت : «ما باید از طریق ابتکارات اینچنینی، با یک باور مشترک و آینده بالقوه اینترنت که به فنآوریهای دیجیتال در ترویج اتصال، توسعه پایدار و برخورداری از حقوق بشر و آزادیهای اساسی کمک میکند، متحد شویم. ما میتوانیم با ایجاد اعتماد عمیقتر در اکوسیستم دیجیتال جهانی به این هدف برسیم؛ کاری که دولتها به تنهایی نمیتوانند انجام دهند.»
- ۰۱/۰۲/۱۰