توصیههای همراهاول به حجاج
خط مشترکان سیمکارتهای همراه اول در صورتی که بیش از میزان ودیعه خود مکالمه داشته باشند، به صورت یک طرفه میشود که این موضوع در موارد مختلف برای زائران بیتالله الحرام مشکلاتی ایجاد کرده است.
در ایام حج ممکن است حجاجی که کاربر اپراتور اول ارتباطی هستند به دلیل آنکه هزینههای رومینگ برای آنها محسوب میشود پس از مدتی بیش از حد ودیعه خود مکالمه کرده و خط آنها به حالت یکطرفه شود.
علی حمیدی - مدیر کل امور مشترکین همراه اول - در توضیح این مطلب به ایسنا گفت: در زمان خرید سیمکارتهای همراه اول مبلغی به عنوان تضمین از کاربر دریافت میشود که کاربر مجاز است تا 80 درصد آن مبلغ مکالمه کند اما پس از گذشت از این مرز خط فرد امکان شماره گیری را از دست داده و تنها قادر به پاسخگویی به تماسهای دریافتی خواهد بود.
حمیدی در ارتباط با مبلغ تضمین کاربران همراه اول اظهار کرد: معمولا این تضامین از 130 هزار تومان شروع شده و تا حدود 292 هزار تومان هم پیش میروند و بدین ترتیب کاربران می توانند از 80 درصد 130 هزار تومان تا 80 درصد 292 هزار تومان براساس میزان تضمینی که پرداخت کرده اند با خط خود صحبت کنند.
وی همچنین اظهار کرد: در زمان حج زائران خانه خدا میتوانند با محاسبه میزان تضمین، حساب خود را مدیریت کنند تا هنگام زیارت با مشکل قطعی یا یک طرفه شدن سیم کارت مواجه نشوند.
مدیر کل امور مشترکین همراه اول درعین حال گفت: البته شاید استفاده از سیمکارتهای اعتباری به دلیل آنکه میتوان آنها را شارژ کرد، کمی از این منظر آسانتر باشد اما در هر صورت برای ارائه خدمات به مشترکین همراه اول نماینده این شرکت در عربستان حضور داشته و زائران میتوانند به راحتی مشکلات خود را از طریق نماینده شرکت ارتباطات سیار که در سازمان حج و اوقاف حضور دارد، پیگیری کرده و یا این که به شیوه اینترنتی قبضهای میان دوره خود را پرداخت کنند. علاوه بر این خانواده های حجاج هم می توانند در ایران از طریق تماس با 9990 امور مربوط به وصل مجدد سیم کارت زائران را پیگیری کنند.
حمیدی در ادامه اظهار کرد: البته کاربران می توانند پیش از سفر به عربستان با شناسه پرداختی که برای آخرین قبض آنها صادر شده یک بار دیگر مبلغ آن قبض را پرداخت کنند تا موجودی حساب آنها افزایش پیدا کند و این مبلغ نیز به تضمین آنها افزوده شود.
این مدیر همراه اول در بخش دیگری از صحبتهای خود به بحث گم شدن سیم کارت حجاج اشاره کرد و با توجه به این که در صورت گم شدن ممکن است بر اثر سوء استفاده، مبلغ قبضهای حجاج بسیار بالا برود، اظهار کرد: لازم است که افراد بلافاصله پس از مفقود شدن سیم کارتشان موضوع را اعلام کنند و با مراجعه به همکاران ما در سازمان حج و اوقاف سیم کارت خود را سوزانده و سیم کارت جدیدی با همان شماره دریافت کنند.
وی درباره هزینه این بخش از خدمات همراه اول هم گفت: هزینههای این خدمات دقیقا مانند مراکز داخل کشور محاسبه خواهد شد و ارائه خدمات بلافاصله صورت گرفته و هیچ وقفهای در استفاده کاربر از سیم کارتش به وجود نخواهد آمد.
وی همچنین اظهار کرد: پیشنهاد ما این است که اگر حجاج در ایام حج در رابطه با سیم کارتهای خود دچار مشکلی شدند سریعا به نماینده ما مراجعه کرده و مشورتهای لازم را دریافت کنند.
حمیدی همچنین خاطرنشان کرد: تا زمانی که زائران با تلفن همراه خود صحبت نکرده باشند هیچگونه هزینهای متوجه آنها نخواهد بود و خاموش و روشن کردن سیم کارت هزینه ای برای مشترک نداشته و تنها در صورت مکالمه هزینه دریافت خواهد شد.
به گزارش ایسنا، بنا بر اظهارنظرهای مسوولان شرکت ارتباطات زیرساخت، براساس ترافیک سنجی صورت گرفته در ایام حج سال گذشته نزدیک به 70 درصد ارتباطات برقرار شده از طریق شبکه همراه اول، کمتر از 20 درصد از شرکت مخابرات ثابت و 13 درصد مربوط به ایرانسل بوده است.
- ۹۲/۰۷/۱۵