ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

توصیه‌های پلیس برای خریدهای اینترنتی

| سه شنبه, ۲۶ آذر ۱۳۹۲، ۰۱:۳۱ ب.ظ | ۰ نظر

پلیس فتای جمهوری اسلامی ایران در مطلبی کاربران اینترنت و استفاده کنندگان از سبدهای کالایی اینترنت را مورد توجه قرار داد و هشدارهای لازم را در جهت نوع خرید از این حوزه ارائه کرد.

قابلیت ها و کاربردهای فضای سایبر در زمینه های مختلف در حال رشد و توسعه است.

یکی از این قابلیت ها، ایجاد فروشگاه های مجازی می باشد که اقدام به تبلیغات کالاهای مختلف می‌نماید.

قابل ذکر است در همین حین افرادی فرصت طلب از این فضا استفاده کرده و فروشگاههای مجازی طراحی و اقدام به تبلیغ و فروش کالای غیر مجاز می نمایند که اکثر این گونه فروشگاهها از کاربران خود کلاهبرداری می کنند.

اگر تصمیم به خرید از طریق فروشگاههای مجازی را دارید حتما از تجربه دوستان خود استفاده کرده و از فروشگاه هایی که دارای سابقه ارائه خدمات مطلوب دارند ، خرید کنید.

* ممکن است شما با کلیک کردن روی کالایی صفحاتی ناخواسته در برابر شما باز شوند که حاوی تبلیغات فروش کالاها و ارائه خدمات دیگری هستند این صفحات ممکن است تقلبی بوده و قصد کلاهبرداری داشته باشند.

* سعی کنید در هنگام خرید آنلاین ، با روش هایی نظیر گرفتن whois از دامنه سایت اینترنتی فروشگاه ، از مدیر و گردانندگان فروشگاه ، احراز هویت کنید.

* پس از انتخاب کالا شما به درگاه پرداخت الکترونیکی یکی از بانکهای طرف قرار داد فروشگاه راهنمایی میگردید ، دقت کنید که حتماً آدرس صفحه درگاه پرداخت الکترونیکی ، متعلق به همان بانکی باشد که آرم و لوگوی آن را در صفحه مشاهده می کنید.

* در بعضی از مواقع کلاهبرداران با جعل صفحات درگاه پرداخت الکترونیکی بانک ها ، شما را به صفحاتی هدایت می کنند که آدرسی بسیار شبیه آدرس بانک اصلی دارند. در صورت عدم دقت خریدار و ورود اطلاعات کارت بانکی خود شامل شماره کارت ، رمز عبور ، cvv۲ و تاریخ انقضای کارت ، این اطلاعات را در سیستم خود ثبت کرده و عملاً امکان هرگونه اقدامی را با حساب و موجودی قربانی دارند.

* سیستم پرداخت الکترونیکی همه بانک ها از ssl و روش های مطمئن رمزگذاری استفاده می کنند . دقت کنید که در نوار آدرس کنار آدرس اینترنتی صفحه پرداخت بانک ، نماد یک قفل یا عبارت https:// درج شده باشد. در غیر این صورت قطعاً این صفحه جعلی است و قصد به سرقت بردن اطلاعات کارت بانکی شما را دارد.

  • ۹۲/۰۹/۲۶

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">