تولید محتوایالکترونیکی برای دانشآموزان استثنایی
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی از تولید محتوای الکترونیکی برای دانشآموزان با نیازهای ویژه خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس، نامدار عبدالهیان، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به فرسوده بودن بیشتر آموزشگاههای مدارس استثنایی اظهار داشت: این مدارس نیازمند بازسازی مجدد هستند و با کمک سازمان نوسازی و تجهیز مدارس، ساخت آموزشگاههای جدید آغاز شده است.
وی با بیان اینکه مدارس فرسوده نیز در دست بازسازی هستند، افزود: تاکنون 115 هزار نفر دانشآموز با نیازهای ویژه در کشور در حال تحصیل هستند که از این تعداد 75 هزار نفر در مدارس ویژه و مابقی در آموزشگاههای عادی تحصیل میکنند.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه در کشور یک هزار و 500 مدرسه استثنایی وجود دارد، گفت: از این تعداد 450 مدرسه به صورت خاص در اختیار دانشآموزان با نیازهای ویژه است.
وی بحث فناوری کردن مدارس استثنایی را از جمله مهمترین برنامههای در دست اجرا عنوان کرد و از تولید محتوای الکترونیکی برای دانشآموزان با نیازهای ویژه خبر داد و بیان داشت: سال گذشته 100 درصد مدارس حداقل به یک یا دو کلاس هوشمند مجهز شدند.
عبدالهیان توجه به اوقات فراغت دانشآموزان با نیازهای ویژه را از جمله مباحث بسیار مهم سازمان آموزش و پرورش استثنایی اعلام کرد و گفت: احداث اردوگاههای دانشآموزان با نیازهای ویژه در دستور کار این سازمان قرار داد.
وی از احداث چهارمین اردوگاه آموزش و پرورش استثنایی کشور در قرنآباد گرگان خبر داد و تصریح کرد: کار مطالعاتی احداث این اردوگاه نیز از امروز آغاز شده است.
- ۹۲/۱۰/۲۵