ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

ثبت الکترونیکی اثر انگشت در دفاتر اسناد

| يكشنبه, ۲۴ خرداد ۱۳۹۴، ۰۳:۰۲ ب.ظ | ۰ نظر

با حضور رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ثبت اثر انگشت متعاملین در اسناد رسمی از امروز آغاز شد.

به گزارش فارس، صبح امروز در نشست مسئولین فناوری ادارات کل ثبت اسناد و املاک استان‌ها، ذخیره‌سازی اثر انگشت متعاملین در اسناد رسمی کلید خورد.

احمد تویسرکانی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در این مراسم اظهار داشت: امروز ذخیره‌سازی اثر انگشت افرادی که در صدور اسناد رسمی به عنوان متعاملین شناخته می‌شوند کلید می‌خورد.

وی افزود: ثبت اثر انگشت این افراد از طریق پدهایی انجام می‌شود که در دفاتر اسناد رسمی مستقر شده‌اند و این ذخیره‌سازی در جهت تکمیل سیستم ثبت الکترونیک اسناد و اعتباربخشی کامل به صحت صدور اسناد رسمی و همچنین از بین بردن زمینه هر گونه جعل هویت افراد و سوءاستفاده است.

رئیس سازمان ثبت و اسناد املاک کشور با اشاره به اینکه این اقدام در استان زنجان شروع شده و در تهران هم به شکل آزمایشی در چند دفتر اسناد رسمی اجرایی می‌شود، گفت: به زودی و در نیمه دوم سال 94 تمامی دفاتر اسناد رسمی در سراسر کشور اقدام به ثبت اثر انگشت متعاملین خواهند کرد.

  • ۹۴/۰۳/۲۴

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">