ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

ثبت‌نام تلویزیون اینترنتی از دهه فجر

| شنبه, ۵ بهمن ۱۳۹۲، ۰۳:۰۷ ب.ظ | ۱ نظر

معاون شرکت مخابرات استان تهران گفت: ثبت‌نام تلویزیون اینترنتی مشترک رسانه ملی و شرکت مخابرات، از دهه فجر در ۶ شهر آغاز می‌شود.

محمدرضا بیدخام در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: ثبت‌نام تلویزیون اینترنتی (IP Media) از دهه فجر، آغاز خواهد شد.

معاون بازاریابی و فروش شرکت مخابرات استان تهران تصریح کرد: ثبت نام در 6 شهر تهران، تبریز، اصفهان، مشهد، یزد و قزوین انجام می‌شود.

وی گفت: ارائه سرویس سه ماه بعد از ثبت نام اولیه انجام خواهد شد و از فروردین ماه سرویس ارائه می‌شود.

بیدخام افزود: در مرحله نخست سرویس‌های ویدئویی درخواستی، یک ماه آرشیو کامل برنامه‌های صدا و سیما و ماشین زمان در این سامانه ارائه می‌شود و در فازهای بعدی، سرویس‌های سینمای آنلاین و کنسرت آنلاین نیز اضافه خواهد شد.

این تلویزیون اینترنتی با نام تلویزیون تعاملی مهر(مردم همراه رسانه) با مشارکت رسانه ملی و شرکت مخابرات ایران، راه‌اندازی خواهد شد.

ستاپ‌باکس مورد نیاز این سرویس، 250 هزار تومان قیمت دارد و هزینه اشتراک ماهانه نیز 15 هزار تومان تعیین شده است.

  • ۹۲/۱۱/۰۵

نظرات  (۱)

  • عباس پورخصالیان
  • باید توجه داشت که سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، اولاً: قانوناً حق دریافت هیچ تعرفه و عوارضی بابت انتشار محتوای رادیوتلویزیونی از شهروندان را ندارد، زیرا دستگاهی بودجه بگیر است؛ و ثانیاً: شبکه سیم مسی و خطوط دسترسی ثابت در کشور در انحصار مطلق شرکت مخابرات ایران است و آن محدودیت قانونی به علاوه این انحصار بستر دسترسی، باعث شده اند که دو غول با هم همبستر شوند. از طرف دیگر، اگر در نظر بگیریم که بازار و "بخش اقتصادی خدمات رادیوتلویزیونی" به مفهوم تعدد بازیگران رقیب و کنشگران فراهم آور خدمات رادیوتلویزیونی است، انحصار عرضه این خدمات در فقط یک سازمان فراقوه ای، به معنی آن است که کشور ایران فاقد بازار و بخش رادیوتلویزیونی به معنای اقتصادی آن است، وضعیتی که بازار را به "نابازار" و بخش را به "نابخش" تبدیل می کند. اکنون پیوند دو نهاد انحصاری برای عرضه تلویزیون اینترنتی، یک ابرانحصاری را در نابازار مخابرات ایران به ارمغان می آورد. ازجمله آثار بدیع این ابرانحصار، یکی قیمت مقطوع آن و دیگری بی نیازی از استاداردسازی بموقع تجهیزات مورد نیاز آن در سمت کاربر است. بیش از ده سال از گذار از پخش آنالوگ به پخش دیجیتال در کشور می گذرد و تازه در پائیز 1392 ، استاندارد "ست تاب باکس" پخش دیجیتالی به در سازمان ملی استاندارد رسید، در حالی که بازار ایران پر است از انواع "ست تاب باکس" منهای استاندارد ملی. سه سال پیش، روزی که از نگارنده برای شرکت در جلسات استانداردسازی "ست تاب باکس"پخش دیجیتالی دعوت کردند، گفتم بیایید بجای استانداردسازی "ست تاب باکس" تک منظوره پخش دیجیتالی، "ست تاب باکس" چندمنظوره ای را استاندارد کنید که همه انواع کاربردهای رادیوتلویزیونی و مخابراتی و اینترنتی "ست تاب باکس" را شامل شود. نماینده سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هم در آن جلسه حاضر بودند، اما سکوت اختیار کردند. اکنون باید چند سال سپری و بازار مملو از "ست تاب باکس"های غیراستاندارد شود تا بار دیگر استاندارد مشابهی به سازمان ملی استاندارد برای تصویب دیرهنگام "ست تاب باکسی" دیگر تقدیم شود.

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">