جایزه صادراتی تداوم دارد
رقم بودجه سازمان توسعه تجارت به منظور اختصاص به شرکتهای صادرکننده نرم افزار تا پایان هفته جاری مشخص میشود.
مهندس محمدرضا طلایی ، نایب رییس اتحادیه صادرکنندگان نرم افزار ، درگفت و گو با خبرنگار ایلنا، با بیان این مطلب، اظهارداشت: بسته حمایتی صادرکنندگان نرم افزار به منظور استانداردسازی و تایید قوانین بین المللی و نیز بازاریابی در جهت توسعه صادرات ایجاد شده است که در قالب وام بلاعوض بوده و رقم آن از طریق سازمان توسعه تجارت مشخص میشود.
وی، با بیان این که اتحادیه صادرکنندگان نرم افزار دارای 80 عضو است که فعالیت آن کمک به صادرکنندگان نرم افزار خواهد بود، تصریح کرد: طرح بسته حمایتی صادرکنندگان نرم افزار در قالب 13 سرفصل به شرکتها برای حضور در نمایشگاههای خارجی، خرید نرم افزار، تبلیغ در کشورهای هدف و چاپ بروشور کمکهای قابل توجهی خواهد داشت.
مهندس طلایی ، با تاکید بر این که عمده شرکتهای فعال در این زمینه کوچک و متوسط هستند، یادآور شد: قوانین و مقررات و نحوه ورود به بازارهای بین الملل از جمله عواملی بودند که صادرات تولیدکنندگان را با مشکل مواجه میکرد که در حال حاضر با مذاکرات صورت گرفته با سازمان توسعه تجارت و شورایعالی صادرات غیر نفتی، مشکلات موجود رفع شده است.
وی ، با اظهارامیدواری از حضور بهتر شرکتهای داخلی در بازار نرم افزار بین المللی، تاکید کرد: امیدواریم یک جهش خوب طی سالهای آینده در آمار صادرات داشته باشیم.
نایب رییس اتحادیه صادرکنندگان نرم افزار ، با بیان این که برای حمایت از صادرکنندگان نرم افزار در بخش خارجی در قالب سیستم حمایتی در صدد هستیم بتوانیم به شرکتهایی که استاندارد بین المللی و قوانین نرم افزار را رعایت میکنند وام اختصاص دهیم، تصریح کرد: از جمله نقاط ضعف صنعت نرم افزار در کشور عدم رعایت استاندارد سازی و کپی رایت بین المللی است که در بسته حمایتی دیده شده است.
نایب رییس اتحادیه صادرکنندگان نرم افزار ، با بیان این که دولت در نظر داشت پس از تصویب بسته حمایتی جایزه صادراتی نرم افزار را لغو کند ، خاطرنشان کرد: براساس مذاکرات صورت گرفته ، برای این صنعت نوپا و با دیدگاه مثبت شورایعالی صادرات ، هم بسته حمایتی صادرکنندگان و هم 8 درصد جایزه صادراتی برای سال 86 تداوم پیدا کرد.
- ۸۵/۰۸/۰۶