جبران کاهش درآمد مخابرات از جیب مشترکان
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: حکم دیوان عدالت اداری هزار میلیارد تومان ارز درآمد مخابرات را کم کرده که برای جبران کاهش درآمد، تعرفهها افزایش پیدا میکند.
به گزارش فارس، مجید صدری مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در جمع خبرنگاران در واکنش به اظهار نظر وزیر ارتباطات اعلام کرد: برای جبران کاهش درآمد مخابرات راهی جز افزایش تعرفهها نمانده، گفت: درآمد شرکت مخابرات ایران 6 هزار و 200 میلیارد تومان بود که سه حکم دیوان عدالت اداری درباره آبونمان معوقه کارگزاران روستایی و پرداخت رفاهیات کارکنان هزار میلیارد تومان درآمد را کاهش داده است.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا تعرفههای مخابراتی دوبرابر خواهد شد گفت:درباره این موضوع پس از بررسی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اظهار نظر میکنیم و هزینهها و تعرفهها باید محاسبه شود.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: اما یک پیشنهاد این است که تعرفههای مخابراتی به حالت قبل که به صورت پالسی بود برگردد. در حال حاضر تعرفههای مخابرات به صورت یکسان و دقیقهای محاسبه میشود.
صدری خاطرنشان کرد: طبق ماده 91 قانون وزارت ارتباطات میتواند به رئیس دیوان عدالت اداری برای بررسی مجدد حکم دیوان درخواست دهد که این درخواست ارائه شده اما این هیأت متشکل از 100 قاضی است که تصمیمگیری در آن دشوار است.
تعدادی از کارمندان مخابرات به مراجع قضایی معرفی شدند
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درباره نتیجه بررسی هایجکت کردن ،دزدیدن، آیپیهای تلگرام توسط مخابرات گفت: موضوع را بررسی کردیم و افرادی که در این ماجرا نقش داشتند، به مراجع ذیصلاح معرفی شدند.
به گزارش فارس،مجید صدری مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در نشست خبری درباره اقدام اخیر مخابرات در هایجکت کردن، دزدیدن، آیپیهای تلگرام که به گمان برخی باعث بروز اختلال جهانی در سرویس تلگرام شده بود، گفت: این موضوع را بررسی کردیم و افرادی که در ماجرا نقش داشتند به مراجع ذیصلاح (قضایی) معرفی شدند.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا این موضوع عمدی یا غیرعمدی تشخیص داده شده است، گفت: این موضوع در صلاحیت مراجع ذیصلاح است و در این باره نمیتوانم اظهارنظر کنم.
به گزارش فارس، وزیر ارتباطات پیش از این درباره این ماجرا توضیح داده بود که این موضوع غیرعمدی و در نتیجه یک تغییر فنی در آدرسدهی شبکه ایجاد شده بود که تخلف مهمی و مرتبطان با این موضوع به مراجع امنیتی معرفی شدند.
هایجکت کردن آیپی نوعی دزدیدن آیپی محسوب میشود که در آن ادعا شد شرکت مخابرات ایران در تلاش برای گمراه کردن سرویسدهندههای بینالمللی قصد داشته ترافیک تلگرام را به جای هدایت به مقصد اصلی، به ایران هدایت کند. برخی باتوجه به همزمانی تقریبی این اتفاقها اختلال جهانی تلگرام مدعی شدند که اختلال تلگرام ناشی از اقدام شرکت مخابرات ایران بوده است.