جرایم رایانه ای به مجلس هفتم هم نمی رسد
با توجه به تراکم طرحها و لوایح مورد نظر در مجلس، به نظر میرسد تصویب لایحه جرایم رایانهای به عمر مجلس هفتم قد ندهد و مجلس هفتم شرمنده این لایحه شود.
رمضانعلی صادق زاده ، رییس کمیته مخابرات مجلس ، درگفت و گو با خبرنگار ایلنا، با بیان این مطلب ، اظهارداشت: هفته گذشته لایحه جرایم رایانهای در شور دوم کمیسیون صنایع و معادن مجلس به عنوان کمیسیون فرعی به تصویب رسید و در حال حاضر کمیسیون اصلی که همان کمیسیون حقوقی است باید در شور دوم این لایحه را تصویب کند که در حال حاضر این امر اتفاق نیافتاده است.
دکتر صادق زاده، همچنین در خصوص امضای قرارداد تولید تجهیزات شبکه تلفن همراه بین شرکت ارتباطات سیار و کنسرسیوم داخلی تشکلی از کارخانجات مخابراتی ایران، صنایع مخابراتی راه دور و صاشیراز و دیگر شرکتها، گفت: از آنجایی که 35 درصد سهام ITMC متعلق به شرکت مخابرات ایران است امضای این قرارداد نشان میدهد که دولت علاقه مند ورود بخش خصوصی در پروژههای داخلی نیست.
وی ، با بیان این که انتقادی به صا ایران و کارخانجات مخابراتی ایران وارد است که در همه پروژهها حضور دارند، تصریح کرد: قرارداد فوق بدون برگزاری مناقصه با حجم 200 میلیون دلار صورت گرفته که به جرات میتوان گفت که این عمل نقض با ترک تشریفات بوده است.
وی ، ماهیت شرکتهای عضو کنسرسیوم داخلی قرارداد فاز 4 توسعه تلفن همراه را عمدتا دولتی دانست و افزود: این امر با روند خصوصی و بند ج اصل 4 قانون اساسی مغایرت دارد.
رییس کمیته مخابرات مجلس ، توسعه تلفن همراه به وسیله اپراتور اول را مغایر با ابلاغ اصل44 و نیز برنامه چهارم توسعه دانست و تاکید کرد: طبق قانون برنامه چهارم توسعه، شرکتهای دولتی باید سالانه 20 درصد از بدنه خود را کاهش دهند و اگرچه این عمل در جهت تقویت توان داخلی انجام گرفت، میتوانست با مکانیزم بهتری انجام گیرد.
عضو کمیسون صنایع مجلس ، با تاکید بر این که از این میزان قرارداد میشد برای تقویت توانمندی بخش خصوصی با ظرفیت بهتری استفاده کرد، یادآور شد: دولت از این بازار مجددا برای فربه کردن بدنه خود استفاده کرده است.
- ۸۵/۰۸/۱۲