ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

دولت فدرال آلمان با تصویب لایحه‌ای برای شبکه‌های اجتماعی‌ای که تمایلی به حذف پیام‌های توهین آمیز، مجرمانه و نفرت پراکن را نداشته باشند، جریمه‌ای تا سقف ۵۰ میلیون یورو تعیین کرد.

فناوران- این لایحه محدودیت ۲۴ ساعته‌‌ای را برای شبکه‌های اجتماعی جهت حذف این مطالب در نظر گرفته که در صورت عبور از محدوده زمانی جریمه خواهند شد.

چندی پیش دولت آلمان از قصد خود برای شکایت از فیس‌بوک بدلیل آنچه کوتاهی و بی‌توجهی مدیران این شبکه اجتماعی در مورد اخبار و مطالب جعلی و مجرمانه می‌خواند، خبر داد. همزمان یک پناهجوی سوری با نام انس مودامنی نیز از فیس‌بوک شکایت کرد. وی که پس از انتشار عکس سلفی خود در فیس‌بوک توسط کاربران به اقدام تروریستی متهم شده بود، حذف پیغام‌ها از این شبکه اجتماعی را درخواست کرد. تصویر انس مودامنی توسط اکانت‌های جعلی منتشر و ادعا شده بود که او یکی از عاملان حمله تروریستی ماه مارس سال ۲۰۱۶ در فرودگاه بروکسل بوده است. لایحه دولت آلمان که برای ابلاغ نیاز به تصویب پارلمان دارد، ماه گذشته توسط وزیر دادگستری این کشور پیشنهاد شد. گروه‌های زیادی تصویب این لایحه را خطری برای آزادی بیان دانسته و هشدار داده‌اند که در صورت محتاط‌شدن شبکه‌های اجتماعی، مطالب بسیاری بدون دلیل حذف خواهند شد.

آلمان در میان کشورهای جهان سخت‌ترین قوانین را برای محدود کردن ابراز مطالب نفرت‌آمیز، نژادپرستانه، مجرمانه و تحریک نفرت نسبت به اقلیت‌ها دارد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">