ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

جزییات اجرای حکم پاساژ علاءالدین

| جمعه, ۲۳ مرداد ۱۳۹۴، ۰۴:۴۴ ب.ظ | ۰ نظر

عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران، گفت: پس از ابلاغ حکم دیوان عدالت اداری در خصوص طبقه هفتم علاءالدین به شهرداری، این حکم لازم‌الاجراست.

ابوالفضل قناعتی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به جزئیات اجرای حکم پاساژ علاءالدین، افزود: امکان اجرای یک شبه این حکم وجود ندارد بلکه باید بسترهای لازم برای تخریب طبقه هفتم این پاساژ ایجاد شود.

وی ادامه داد: نمی‌توان در روز طبقه هفتم یک مجتمع که در وسط شهر قرار دارد را تخریب کرد، بلکه باید در یک پروسه زمانی و به طور حساب شده این حکم اجرا شود که هم برای کل مجتمع ایجاد مشکلی نکند و هم سازه اصلی ساختمان نیز دچار آسیب نشود.

عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران با اشاره به پیگیری‌های شورای شهر تهران در خصوص به نتیجه رسیدن پرونده علاءالدین، گفت: حکم قطعی دیوان، رای کمیسیون ماده ۱۰۰ را تائید کرده است. این حکم احتمالا تا دو سه ماه دیگر به طور کامل اجرایی می‌شود.

قناعتی در پاسخ به پرسشی در خصوص اینکه تکلیف سایر متخلفان این پرونده چه خواهد شد؟ گفت: دیوان عدالت چندین کارشناس برای این پرونده مشخص کرد تا همه حوزه‌های آن را بررسی کند. هنوز از جزئیات این حکم اطلاع دقیقی نیست، اما قرار بود اگر کوتاهی از سمت شهرداری است، متخلف شناسایی و حکمی صادر شود که همه جوانب را در نظر گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس رای صادره دیوان عدالت اداری، طبقه هفتم پاساژ علاءالدین تهران به مساحت دو هزار و ۷۳ مترمربع بنا که غیرمجاز ساخته شده، باید تخریب و جمع‌آوری شود.

  • ۹۴/۰۵/۲۳

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">