ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

«جی‌نف» اصلی‌ترین برنامه وزارت ارتباطات است

| چهارشنبه, ۴ ارديبهشت ۱۴۰۴، ۰۴:۰۲ ب.ظ | ۰ نظر

وزیر ارتباطات در دیدار با اعضای کمیسیون صنایع مجلس، اقدامات و دستاورد‌های وزارت ارتباطات در دولت چهاردهم را تشریح و تاکید کرد: پیگیری مستمر پروژه «جی‌نف» از اصلی‌ترین برنامه‌های وزارت ارتباطات است.  
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، ستار هاشمی، در نشست رئیس و اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی که در محل وزارت ارتباطات برگزار شد، گزارشی از اقدامات ماه‌های گذشته ارائه کرد و اولویت‌های وزارت ارتباطات برای تحقق اهداف برنامه هفتم پیشرفت و برنامه‌های اعلامی دولت چهاردهم را برشمرد.

هاشمی از تسهیل دسترسی به سکو‌های خارجی، پیگیری موضوع رجیستری و کمک به جلوگیری از قاچاق کالا، توسعه دیپلماسی فناوری و صادرات ۵۰ میلیون یورویی، تصویب و تخصیص ۳ هزار میلیارد تومان برای اعطای تسهیلات به فعالان و افزایش کاربران پنجره خدمات دولت هوشمند به ۶۲ میلیون کاربر به عنوان بخشی از اقدامات دولت چهاردهم در چند ماه گذشته، نام برد.

وی همچنین به ارائه برنامه ملی رفع ناترازی‌های انرژی، توسعه صنعت فضایی، پیشرفت شبکه ملی اطلاعات از ۵۹ به حدود ۷۰ درصد، برگزاری رویداد راهبردی ایران کریدور ۲۰۲۵ و معرفی فرصت‌های همکاری منطقه‌ای، رشد ۱۱ درصدی ترافیک مرسولات پستی اشاره کرد و آنها را بخشی دیگر از دستاورد‌های وزارت ارتباطات در دولت چهاردهم دانست.

وزیر ارتباطات، توسعه زیرساخت‌های اقتصاد دیجیتال برای تحقق سهم ۱۰ درصدی در اقتصاد کشور، پیگیری جدی پروژه موسوم به جی‌نف، تکمیل شبکه ملی اطلاعات، توسعه ابر دولت و تولید محتوای دیجیتال را از دیگر اولویت‌ها و برنامه‌های وزارت ارتباطات اعلام کرد که براساس برنامه هفتم توسعه و برنامه‌های دولت چهارم در حال پیگیری و اقدام است.

در ادامه نشست، رضا علیزاده، رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس و تعدادی از اعضای این کمیسیون به بیان برخی مسائل مرتبط با حوزه ارتباطات مانند لزوم توسعه ارتباطات در روستا‌ها و مناطق محروم و جاده‌ها، حمایت بیشتر از فعالان و شرکت‌های استارت‌اپی، نظارت بیشتر بر عملکرد اپراتورها، تبعات وجود سامانه‌های متعدد و نیز عملکرد شرکت مخابرات پرداختند که توضیحات تکمیلی معاونان و مدیران بخش‌های مختلف وزارت ارتباطات را در پی داشت.

یادآور می‌شود؛ GNAF مخفف Geo Coded National Address File به معنی پایگاه نشانی ملی ژئوکد شده است که امکان بررسی و صحت‌سنجی یک نشانی فیزیکی به همراه موقعیت و مختصات جغرافیایی آن را در کشور مقدور می‌کند. تسهیل و تسریع انواع خدمات شهری، مبادلات کالا، خدمات پستی و بررسی و رسیدگی به امور مردم، کاهش حضوری مردم در ادارات، کاهش بروکراسی اداری و به طور کلی تسریع در امور مردم، از جمله مزایای تمایز کد شناسایی اماکن است. هدف از اجرای طرح GNAF، هویت‌بخشی به مکان‌هاست.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">