ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

مدیر مخابرات منطقه تهران گفت: سال گذشته مجموعه مخابرات از سرقت سیم مسی و تجهیزات مخابراتی در استان تهران، ۱۸ میلیارد تومان متضرر شده است.

به گزارش ایرنا، علی ملک جعفریان مدیر مخابرات منطقه تهران در نشستی خبری با حضور خبرنگاران، به شرح جزئیات مربوط به افزایش تعرفه و دزدی از تجهیزات مخابراتی پرداخت.

وی با بیان اینکه کارشناسان حوزه فناوری معتقدند در هشت سال آینده فناوری اطلاعات دنیا را متحول خواهد کرد، گفت: زیرساخت‌های مخابراتی اکنون در تمام دنیا اهمیت ویژه‌ای پیدا کرده و با پروتکل‌های خاص در اختیار کسب‌وکارها، آموزش، حمل و نقل و مواردی از این دست قرار گرفته‌اند. هر پیشرفتی در حوزه فناوری به وجود بیاید نیاز به مخابرات دارد.    

ملک جعفریان تصریح کرد: در ۱۵ سال گذشته هزینه‌های مربوط به حوزه مخابرات، متعادل نشده است. اگر قرار است کشور به طور متوازن رشد کند باید هزینه‌ها در این بخش نیز متعادل شوند. نگهداری و توسعه شبکه مخابرات نیاز به صرف هزینه دارد و به همین دلیل است که پیشنهاد اصلاح تعرفه و افزایش آن را ارائه داده‌ایم و تا مدتی دیگر ابلاغ می‌شود.

وی افزود: از سال‌ها قبل تاکنون شرکت‌های برق و گاز بیش از یک هزار و ۸۰۰ درصد رشد تعرفه داشته اما شرکت مخابرات رشد زیادی را تجربه نکرده است. اگر بخواهیم فناوری‌های آینده را با کیفیت بیشتری در دسترس همگان قرار دهیم، به توسعه زیرساخت نیاز داریم.    

جعفریان درباره ضرورت بازنگری تعرفه تلفن ثابت خاطرنشان کرد: حوزه فناوری اطلاعات بسیار دگرگون شده و تمام خدماتی که امروز شهروندان از آن استفاده می‌کنند حاصل توسعه زیرساخت‌های مخابراتی است.    

وی با بیان اینکه تعرفه‌های تلفن همراه بیش از ۱۲ سال است که به روز نشده، تصریح کرد: یکی از مشکلات ما اجرای فیبر است. شبکه سازی در این زمینه کمی سخت و هزینه‌بر است. اگر تعرفه‌ها در  این بخش اصلاح شوند می‌توان زیرساخت را به شیوه درستی توسعه داد.    

مدیر منطقه تهران درباره زیان مخابرات از سرقت تجهیزات مخابرات مانند کابل‌های تلفن در شهر تهران گفت: در سال گذشته حدود ۱۸ میلیارد تومان سرقت از تجهیزات مخابرات داشتیم.  یک شعبه قضایی خاص برای رسیدگی به این مساله داریم.    

وی درباره اقدامات مخابرات در حوزه شبکه ملی اطلاعات افزود: شبکه ملی اطلاعات دارای لایه های مختلف است. مخابرات در تامین لایه ارتباطات فعال است. اگر این لایه توسعه پیدا کند، موتورهای جستجو می‌توانند توسعه مناسبی داشته باشند. ما نیز تمام سعی خود را داریم تا در وظایفی که در قبال شبکه ملی اطلاعات داریم، عمل کنیم.

وی با تاکید بر اینکه برای نوسازی و توسعه شبکه مخابرات در پنج سال آینده، به ۲ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری نیاز داریم، گفت: اکنون ۵۸ هزار کاربر در سطح استان از اینترنت VDSL (یکی از روش‌های دسترسی به نسل جدید خدمات اینترنت پرسرعت ثابت) استفاده می‌کنند. اگر در این بخش سرمایه‌گذاری مناسبی انجام شود، می‌توانیم این فناوری را به شکل جدی‌تری دنبال کنیم. اما این امکان اکنون برای ما فراهم نیست و باید به سمت نوسازی شبکه با افزایش حق نگهداری برویم.

ملک جعفریان با اشاره به توسعه FTTH (انتقال سیگنال توسط فیبر نوری) در تهران گفت: توسعه فیبرنوری باعث می‌شود بتوانیم اینترنت با سرعت یک گیگابیت‌برثانیه به مشترکان عرضه کنیم. اکنون حدود ۸۰ هزار کاربر در تهران از اینترنتی که بر بستر فیبر است، استفاده می‌کنند. البته عملیات فیبرکشی سخت است، اما امیدواریم با افزایش سرمایه‌گذاری و اصلاح تعرفه‌ها، بتوانیم شبکه زیرساخت شهری را نیز توسعه داده و سرویس فیبر را برای کاربران ارائه کنیم.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">