حواله پول با تلفن همراه به دارندگان دیگر
شرکت "تکستپیمی" خدمتی ارایه میدهد که دارنده یک تلفن همراه میتواند مقداری پول به هر دارنده همراه دیگر که مایل است انتقال دهد. بدیهی است که تلفنها باید از قابلیت اس.ام.اس (پیام کوتاه) برخوردار باشند. این خدمت احتیاج به نصب هیچ نوع نرم افزار یا قابلیت دیگر بر روی همراه ندارد. نمونه اولیه طرح در ردموند- واشنگتن و با 500 کاربر در حال انجام است. این خدمت برای پرداخت صورتحساب رستوران، سینما، هزینه ورزشگاه و فروشگاه میتواند مورد استفاده واقع شود.
انتقال پول شامل 3 مرحله است:
1- پیام کوتاهی به شرکت (TEXTPAYME) با محتوای قرارداد شده ارسال میکنیم. مثال: PAY $15 0912-123-4567
2- شرکت به شما تلفن میکند و شما باید شماره رمز خود را وارد کنید. مثال: 4321
3- بعد از وارد کردن رمز، پول توسط دارنده همراه دریافت شده و توسط پیام کوتاه خبردار میشود.
مدتها است که طراحان مختلف به دنبال ارایه راه های تازه برای استفاده از تلفن همراه در موسسات مالی و بانکها برای انتقال پول و حوالههای الکترونیک هستند. با توجه به گستردگی و عدم نیاز این روش به دستگاهی مجزا مانند پوز و اینکه خود دارای یک ارتباط مخابراتی است، میتواند بهترین روش برای پرداختهای الکترونیکی باشد. اگر گردش کار آنرا شبیه سازی کنیم، و اگر ارسال پیام کوتاه بدون معطلی بیمورد باشد؛ زمان انجام کار، کمتر از 30 ثانیه خواهد شد. این زمان، کمتر از بسیاری از دستگاههای پوز میباشد که در ایران نصب شده است.
لازم نیست که شما از چک استفاده کنید یا با روشن کردن رایانه و اتصال به سایت بانک اقدام به انتقال مقادیر کوچک بنمایید. به سادگی میتوانید پولهای کوچک یا حوالههای الکترونیکی کوچک را انتقال دهید. راحتی آن به حدی است که هر انسانی را برای آزمایش آن وسوسه میکند.
اگر تلفن همراه شما گم شد، نگران نشوید؛ شماره رمز شما برای تایید انتقال ضروری است و بعد از ارسال دستور پرداخت، از شما اخذ میشود.
روشهای اضافه کردن یا تامین پول برای تلفن همراه مشتری و حساب مربوط به آن به روشهای زیر است:
1- اضافه کردن پول از طریق کارت اعتباری یا نقدی
2- اضافه کردن پول از طریق یک حساب بانکی
3- اتصال یک کارت بانکی (نقدی یا اعتباری) به شماره تلفن برای برداشت در مواقع درخواست
روشهای برداشت پول توسط فروشنده به روشهای زیر است:
1- به طریق خودکار و الکترونیکی به یک حساب بانکی یا کارت بانکی واریز شود
2- فروشنده به تلفنی دیگر آنرا منتقل کند
3- تقاضای دریافت حواله یا چک از بانکی را بنماید
- ۸۴/۱۲/۲۰