ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

برخی اوقات شما برای خرید کالایی، هزینه‌ای را می‌پذیرید هر چند آن هزینه بالا باشد اما زمانی فروشنده تلاش می‌کند کالایی را به اجبار به شما بفروشد و قیمتش را هم خودش تعیین می‌کند و شما را در تنگنایی قرار می‌دهد که راهی جز خرید آن کالا نداشته باشید. در این زمان شما چه می‌کنید؟‌

منتظر می‌مانید تا به شما زور بگوید و پول زور بگیرد؟ اگر راهی جز پرداخت آن پول زور نداشته باشید، چه می‌کنید؟ اپراتور دوم دقیقا در حال انجام همین کار است! ایرانسل با متوقف کردن طرح وایمکس خود درصدد است کسب و کار تازه‌ای را با کلاه گذاشتن بر سر مشترکان خود راه اندازد و درآمدهای میلیاردی را به اجبار از کاربران خود دریافت کند.

کارمندان این شرکت پس از تماس با مشترکان وایمکس ایرانسل از شماره ۰۳۹۵۱۰۰۰۰۰۰ و اعلام شناسه وایمکس به آنها می‌گویند طبق تصمیم‌گیری شرکت ایرانسل تا چندی دیگر مودم‌های وایمکس کنونی از رده خارج شده و طرح آن متوقف خواهد شد و همه کاربران باید از مودم‌های ارائه‌کننده اینترنت نسل ۴ ثابت (TD-LTE) استفاده کنند. برای این منظور کاربران مجبورند مودم‌هایی را که پیش از این خریده‌اند در سطل آشغال انداخته و با پرداخت مبلغ ۳۱۰ هزار تومان اقدام به خرید مودم‌های جدید کنند. تماس‌گیرندگان از سوی ایرانسل با کاربران وایمکس به آنها می‌گویند چون شما از مشترکان پرمصرف هستید به شما تخفیف ویژه در خرید مودم‌های جدید داده خواهد شد و می‌توانید با برخورداری از تخفیف ۲۵ درصدی، مودم‌های ۳۱۰ هزار تومانی را به مبلغ ۲۳۴ هزار تومان بخرید. با این تماس و منت گذاشتن ایرانسل بر سر مشترکان به بهانه تخفیف، کاربر بر سر دوراهی پذیرش یا نپذیرفتن این پیشنهاد قرار می‌گیرد. حال اینکه تماس‌گیرندگان از سوی ایرانسل آیا به مشترکان وایمکس کم‌مصرف نیز زنگ می‌زنند یا نه، پرسش دیگری است که باید از این مشترکان پرسید. دیگر اینکه روشن نیست معیار پرمصرف یا کم‌مصرف بودن از دیدگاه اپراتور دوم چیست؟

در نهایت اینکه مشترکان کم‌مصرف هرگز نخواهند فهمید طرح وایمکس در حال توقف است و تنها زمانی خواهند فهمید که اینترنت‌شان قطع شود و در آن زمان پس از تماس با شماره ۰۹۳۷۷۰۰۰۰۰۰ این پاسخ را از پاسخگو خواهند شنید که طرح شما متوقف شده و باید برای خرید طرح جدید چند صد هزار تومان به ایرانسل پرداخت کنید.

پس اینجا حقوق مصرف‌کننده چه می‌شود؟‌ مشترکی که سال‌ها پیش با پرداخت مبلغ حدود ۳۰۰ هزار تومان مشترک وایمکس ایرانسل شده است طبق چه قانونی یا بی‌قانونی باید اعتبار خود را دور بیندازد و دوباره مبلغی بالغ بر ۳۰۰ هزار تومان به اپراتور دوم پرداخت کند تا به اجبار ایرانسل بخواهد اعتبار وایمکس خود را نگه دارد؟ آیا دستگاه‌های مدافع حقوق مصرف‌کننده نباید در این‌باره اقدام قانونی انجام دهند؟ جالب اینجاست که در روزهای گذشته در برخی مناطق بعضی مشترکان ایرانسل با کندی سرعت اینترنت روبه‌رو شدند.

این قطعی شبکه اینترنت ایرانسل در تهران از سوی کارشناسان مرکز تماس این اپراتور تایید شد. اپراتور دوم در این‌باره اطلاعیه داد که از حدود ساعت ١٨:٣٠ یکشنبه گذشته در یک عملیات به‌روزرسانی شبکه، اشکالی در یکی از سامانه‌های اینترنت همراه شبکه ایرانسل رخ داد که به سبب آن، حدود یک چهارم مشترکانی که در آن زمان از اینترنت استفاده می‌کردند، تحت تاثیر قرار گرفتند. بر این اساس این شرکت در راستای به‌روزرسانی شبکه با هدف هرچه بهتر کردن ارائه خدمات خود به مشترکان، در ساعات گذشته تغییراتی در شبکه دیتای خود ایجاد کرده است و سپس اعلام کرد این اشکال با اقدام فوری کارشناسان شرکت ایرانسل رفع شده و تا حدود ساعت ٢١ شبکه دیتا به حالت عادی بازگشت.

به نظر می‌رسد این اقدام ایرانسل به بهانه به‌روزرسانی شبکه، زمینه‌سازی برای توقف طرح وایمکس است. اپراتور دوم با این کارها دارد مشترکان را برای توقف این طرح و جایگزین کردن طرح نسل ۴ ثابت خود آماده می‌کند. به نظر با این روش مشترکان از ترس اینکه ارتباط خود را به‌طور همیشه از دست بدهند، به اجبار این پیام را از ایرانسل دریافت خواهند کرد که باید مودم‌های در حال استفاده خود را کنار بگذارند و مودم‌های جدید را به قیمت اعلامی از سوی اپراتور خریداری کنند.

منبع: روزنامه وطن امروز

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">