دستاوردهای حضور در سبیت اعلام شد
مدیرعامل شرکت ثنارای و مجری غرفه ایران در نمایشگاه سبیت ۲۰۰۷آلمان گفت: محصولات بهینه فناوری اطلاعات را برای بردن به نمایشگاه سبیت نمیتوانیم شناسایی کنیم.
"مهرداد ذوالفقاریان" روز دوشنبه در مصاحبه مطبوعاتی تشریح اقدامات و دستاوردهای نمایشگاه سبیت ۲۰۰۷آلمان افزود: این مشکل ناشی از عدم اطلاعرسانی صحیح است، در بسیاری موارد پیش آمده که پس از برگزاری نمایشگاه صاحبان محصولات فناوری اطلاعات مراجعه کرده و از فراخوان حضور در نمایشگاه ابراز بیاطلاعی کردهاند.
وی اظهار داشت: ما در سال جاری از ابتدای فروردین ماه برنامه ریزی و فراخوان برای حضور در ۴نمایشگاه باکو، جیتکس دبی، سبیت بیلیشیم ترکیه و سبیت آلمان را از فروردین ماه آغاز کردهایم تا بتوانیم به موقع برنامهریزی مربوطه را انجام دهیم.
وی دلیل تاخیر در برنامهریزی را دریافت دیر هزینه از طرف مرکز صنایع نوین عنوان کرد.
مجری غرفه ایران در نمایشگاه سبیت ۲۰۰۷آلمان هزینه رفتن به نمایشگاه سبیت آلمان را حدود ۲۰۰میلیون تومان ذکر کرد که توسط مرکز صنایع نوین پرداخت میشود.
ذوالفقاریان افزود: برای گزینش شرکتها ۲۴۰عنوان در نظر گرفته شده است که شامل وضعیت شرکتها، برنامه تجاری، استانداردها و بسیاری موارد دیگر است.
وی تصریح کرد: حتی اگر شرکتی توانمند باشد اما نتواند در نمایشگاه حضور یابد، محصولات آن توسط مجری غرفه ایران، به نمایشگاه برده میشود.
این کارشناس افزود: ایران در نمایشگاه سبیت ۲۰۰۷آلمان، با ۱۲شرکت و در غرفهای به مساحت ۱۲۱مترمربع در سالن ۵حضور داشت.
ذوالفقاریان با اشاره به اینکه ایران یک غرفه به وسعت ۵مترمربع در سالن ۸نیز داشت، گفت: سعی بر این است تا شرکتهایی که در نمایشگاه حضور داشتند از نتایج نمایشگاه استفاده کنند.
وی با بیان اینکه بازاریابی شرکتهای فناوری اطلاعات ایرانی ضعیف است، تاکید کرد: به همین دلیل است که شرکتهای ایرانی آنطور که باید، نمیتوانند تواناییهای خود را عرضه کنند.
- ۸۶/۰۲/۱۰