دفاع شورای عالی انفورماتیک از برگزاری انتخابات نظام صنفی
مصاحبهی مطبوعاتی با حضور دکتر ”محمد سپهریراد” دبیر شورای عالی انفورماتیک کشور امروز 31 اردیبهشتماه در رابطه با برگزاری مجمع عمومی موسس نظام صنفی رایانهیی استان تهران در محل دبیرخانهی شورای عالی انفورماتیک کشور برگزار شد.
به گزارش خبرنگار سرویس فناوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دبیر شورای عالی انفورماتیک کشور، با بیان اینکه قانون حمایت از پدیدآورندگان نرمافزارهای رایانهیی در سال 79 به تصویب و آییننامهی اجرایی آن در تیرماه 83 به تصویب رسید، گفت: بخشی از این قانون مربوط به نرمافزار و بخشی از آن نیز به نظام صنفی رایانهیی میپردازد و در بخش دوم این قانون ساختار نظام صنفی مشخص شد که در هر استانی یک هیات مدیره از شرکتهای انفورماتیکی تشکیل شود.
وی افزود: برای تشکیل نظام صنفی رایانهیی هیات عمومی متشکل از 23 نفر تشکیل میشود که در حقیقت تمام آنها منتخب اعضای صنف هستند.
وی، ادامه داد: پیرامون تشکیل نظام صنفی رایانهیی در هر استان جلسات توجیهی تا قبل از سال 84 در 10 استان و انتخابات نیز در 3 استان برگزار شد، در تهران نیز جلسات توجیهی در دیماه برگزار شد و مقرر گردید که انتخابات این استان در 26 اردیبهشت ماه برگزار شود.
دبیر شورای عالی انفورماتیک کشور، گفت: همراه با برگزاری انتخابات در استان تهران اعتراضاتی صورت گرفته و ابهاماتی به وجود آمد و نامههایی از طرف شرکتهای سندیکای تولیدکنندگان، مجمع ناشران الکترونیک و چند تشکل دیگر مبنی بر به تعویق انداختن زمان برگزاری انتخابات استان تهران به ما ارسال شد و این در حالی است که در روز 14 فروردینماه اولین آگهی را برای شرکت در انتخابات در یک روزنامه چاپ کرده بودیم، بنابراین اعتراضکنندگان فرصت زیادی را برای این اعتراض داشتند.
سپهریراد، افزود: جالب این است که یک روز قبل از برگزاری انتخابات استان تهران این اعتراضات انجام شد که طبیعتا در این زمان محدود و کوتاه نمیتوانستیم زمان برگزاری انتخابات را به تعویق بیاندازیم.
وی، تاکید کرد: برای اطلاعرسانی پیرامون برگزاری انتخابات بهصورت کتبی و فرد به فرد به تمام تشکلها اطلاعرسانی شد و این تشکلها وظیفهی اطلاعرسانی به شرکتها و اعضای خود را داشتند و ما در این زمینه وظیفهی خود را انجام دادیم.
سپهریراد گفت: برای برگزاری انتخابات استان تهران مذاکراتی با سازمان مدیریت و برنامهریزی انجام دادیم ولی چون نتوانستند امکانات لازم را در اختیار ما قرار دهند بنابراین با مذاکراتی که با انجمن شرکتهای انفورماتیک انجام شد قرار شد این انجمن امکانات برگزاری انتخابات را در اختیار ما قرار دهد.
دبیر شورای عالی انفورماتیک در ادامه تصریح کرد: انجمن شرکتهای انفورماتیک هیچ دخالتی در انتخابات نداشت و فقط یک سایت را برای اطلاعرسانی راهاندازی کرد که هنوز هم فعال است.
وی، خاطرنشان کرد: ”آقای مقدم” به عنوان نمایندهی سازمان مدیریت و برنامهریزی به عنوان ناظر در روز برگزاری انتخابات کار نظارت را انجام داد و به جرات میگویم در این انتخابات تدابیر شدید امنیتی انجام شده بود.
سپهریراد در پایان یادآور شد: اعتراضاتی که یک روز قبل از برگزاری انتخابات مبنی بر به تعویق انداختن زمان انتخابات اعلام شد، قابل قبول نبود چون آنها زمان زیادی را برای اعلام این اعتراض داشتند.
- ۸۴/۰۳/۰۲