دلایل عدم استقبال از GPRS و MMS
معاون بازاریابی و امور مشترکان شرکت ارتباطات سیار گفت: فقدان طراحی نرم افزارهای کاربردی از عوامل موثر محدودیت استقبال مناسب از سرویس های MMS و GPRS است.
به گزارش ایرنا، "محمدمهدی عطوفی" با بیان اینکه گسترش استفاده از سرویس های MMS و GPRS نیازمند و وابسته به نرم افزارهای کاربردی است، افزود: نباید انتظار داشت این سرویس ها در ابتدای ارایه خدمات، مورد استقبال و استفاده تمام مشترکان قرار بگیرند.
وی تصریح کرد: تقریبا در تمام دنیا رشد سرویس های GPRS نیازمند به طراحی نرم افزار های کاربردی است و تا هنگامی که این نرم افزارها تولید نشوند، اینگونه سرویس ها کارایی مناسبی برای مشترکان نخواهند داشت.
معاون بازاریابی همراه اول با بیان اینکه "در زمان حاضر شرکت های مختلف با توجه به فضای کسب و کار در حال طراحی این نرم افزارها هستند"، خاطرنشان کرد: با فعالیت شرکت های ذیربط در زمینه طراحی نرم افزارهای کاربردی، رشد استفاده از سرویس های GPRS گسترش خواهد یافت.
گفتنی است، "general packet radio service " یا "خدمات رادیویی مربوط به بسته های اطلاعات" با نام اختصاری، امکان خدماتی نظیر مرور اینترنت، ایمیل، ارتباطات تصویری و پیام های چند رسانه ای را فراهم می کند.
GPRS امکان اتصال دائمی به اینترنت را در تلفن همراه فراهم کرده و هر سرویسی که روی اینترنت انجام می گیرد در شبکه های تلفن همراه دارای سرویس GPRS قابل دسترس خواهد بود.
استانداردسازی GPRS ابتدا در سال 1994 انجام شد و سپس در سال 1997 مورد تایید قرار گرفت و سرانجام در سال 1999 تکمیل شد. خدمات GPRS در سال 1999 توسعه و تکامل یافت
و در واقع خدمات مربوط به این پدیده از شکل رشد طولی خارج و به شکل رشد عرضی جریان یافت.
خدمات Multi Media Service یا پیام چند رسانه ای نیز به اختصار MMS خوانده می شود.
دو سرویس یادشده که بتازگی در کشور ما راه اندازی شده، در تهران و بیش از 10 استان دیگر قابل استفاده هستند.
کارشناسان نبود فرهنگ مناسب استفاده از اینترنت، کارکرد غیرمرتبط با حرفه های مشترکان و نیز هزینه بالای استفاده از آنها را از جمله دلایل استقبال نکردن از این سرویس بیان می کنند.
- ۸۷/۱۲/۱۴