دلایل مخالفت وزارت ارتباطات با کاهش تعرفه پیامک
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دلایل مخالفت وزارت ICT با کاهش تعرفه پیامک در زمان حاضر را تشریح کرد.
محمدسلیمانی در گفت و گو با فارس، اظهار داشت: تعرفه اجزای مختلفی دارد و این اجزا به هم پیوسته اند و باید شکل کلان موضوع را نگریست.
وی با اشاره به حذف هزینه نمایشگر در قبوض تلفن همراه تأکید کرد: این اقدام موجب کاهش 120 میلیارد تومانی درآمد مخابرات شده است.
سلیمانی با تأکید بر این نکته در آستانه ورود شرکت مخابرات ایران نباید اقدامی در جهت کاهش سود و درآمد این شرکت کرد، افزود: وزارت ارتباطات وظایفی در قبال بودجه سالانه شرکتهای تابعه و پیش بینی شده در لایحه بودجه دارد و باید به اهداف و ارقام اعلام شده دست یابد.
وی اضافه کرد: عدم تحقق درآمدهای پیش بینی شده در لایحه بودجه برای وزارت ICT انحراف از بودجه خواهد بود.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه بررسی و نهایی شدن تعرفه پیامک موضوعی زمان بر است، تصریح کرد: بودجه ریزی و پیش بینی دستیابی به ارقام وزارت ICT در لایحه سال آینده، عدم افزایش تعرفههای مخابراتی، نزدیک شدن به زمان واگذاری سهام شرکتهای مخابراتی از جمله دلایل عدم کاهش تعرفه پیامک در زمان حاضر است.
وی تأکید کرد: هدف وزارت ارتباطات کاهش تعرفه ها است، ولی باید به این موضوع اشاره کرد که بسیاری از خدمات الزامی دولت در شهرها و روستاها بر روی دوش مخابرات و ارتباطات سیار است که این خدمات در مواردی تقریبا رایگان عرضه می شود.
گزارش فارس حاکی است: در حال حاضر روزانه 40 میلیون پیامک میان 21 میلیون مشترک تلفن همراه دولتی مبادله می شود که با در نظر گرفتن بهای هر پیامک 14 تومان مخابرات روزانه 560 میلیون تومان درآمد دارد که اگر طبق گزارش سازمان بازرسی تعرفه پیامک به نصف کاهش یابد درآمد مخابرات به 280 میلیون تومان در روز کاهش می یابد.
- ۸۶/۰۹/۱۰