رتبه 44 ایران از لحاظ تعداد مشترک موبایل
مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار گفت: ایران حدود ۱۰میلیون و ۶۰۰هزار نفر مشترک تلفن همراه دارد که از نظر تعداد مشترکین تلفن سیار در دنیا دارای رتبه چهل و چهارم است.
مهندس "وحید صدوقی" روز شنبه در مراسم افتتاحیه "همایش سراسری مدیران و مسوولان روابط عمومی" در این خصوص افزود: در سال گذشته حدود هشت میلیون نفر برای دریافت سیم کارت تلفن همراه ثبت نام کردند که این تعداد ثبت نام کننده تقریبا سهبرابر پیش بینی و ارزیابی ما بود.
وی اظهار امیدواری کرد که با واگذاری سیم کارتهای سال جاری ، کشور ما نیز بتواند جایگاه خود را در بین اپراتورهای جهان، به حد قابل قبولی افزایش دهد.
وی بااشاره به این که در گذشته تعداد مشترکین تلفن ثابت بیشتر از متقاضیان تلفن همراه بود، افزود: این روند امروزه مسیر عکس خود را طی می کند به طوری که در سال ۲۰۰۵بیش از دو میلیارد مشترک تلفن همراه در سراسر جهان وجود داشت، اما مشترکین تلفن ثابت در حدود ۱/۳میلیارد رسید.
صدوقی به این نکته اشاره کرد که ضریب نفوذ تلفن همراه در پایان سال جاری با واگذاری هفت میلیون تعهد باقیمانده سیم کارت به ۲۰درصد و در پایان سال آینده به ۲۵درصد افزایش خواهد یافت.
مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار با اظهار این نکته که ایران از نظر ضریب نفوذ تلفن همراه در منطقه بین ۱۵کشور رتبه سیزدهم را داراست گفت:
فقط کشور یمن و افغانستان بعد از کشور ما قرار دارند.
وی ضمن تشریح روند افزایش مشترکین تلفن سیار در کشور گفت: شرکت تالیا فعلا دو میلیون مجوز واگذاری دارد که این تعداد تا پایان برنامه چهارم به شش میلیون شمار قابل توسعه است.
صدوقی همچنین اظهار امیدواری کرد که تا پایان سال آینده زمینه واگذاری شرکت ارتباطات سیار به بخش خصوصی و گسترش و توسعه آن فراهم شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش از توسعه ایستگاههای فرستنده گیرنده BTS از شش هزار و ۴۹۶ایستگاه به ۱۲هزار و ۸۴۳ایستگاه خبر داد.
مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار در خصوص وضعیت پروژههای سال جاری نیز گفت: پروژه فاز سه توسعه شبکه رادیویی که از سال ۸۴آغاز شده تا پایان مهرماه ۸۵به اتمام میرسد و چهار هزار و ۷۳۰سایت با چهار میلیون و ۵۰۰ هزار مشترک در این شبکه ظرفیتسازی خواهد شد.
وی ادامه داد: مراحل تئوری پروژه فاز چهار توسعه شبکه رادیویی نیز از شهریورماه شروع شده و از فروردین ماه سال ۸۶نیز به طور عملی ، کار خود را آغاز و تا سال ۸۷به بهرهبرداری میرسد.
وی تصریح کرد: شرکت ارتباطات سیار برای اینکه بتواند خود را با سرعت فزایندهی جهانی همراه کند باید به سرعت توسعه و گسترش یابد، اما متاسفانه این شرکت برای طی مسیر با مقاومتها، مقابلهها و حملات زیادی مواجه است.
صدوقی ضمن گلایه از معاونت اداره کل رفاه وزارت آموزش و پرورش گفت:
این وزارتخانه نسبت به مصوبه هیات دولت و تاکید رییس جمهوری مبنی بر همکاری نهادها و ارگانهای دولتی با شرکت ارتباطات سیار در خصوص در اختیار قراردادن فضای احداث سایتها، تمکین نمیکند.
صدوقی گفت: با وجود ارائه راهکارهای زیباسازی سایتها از طرف شرکت ارتباطات سیار، شهرداری تهران نیز برای این امر مجوز صادر نکرده است.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنانش از پخش برخی از اخبار صدا و سیما که فاقد صحت و منبع معتبر علمی بوده و در خصوص مضرات استفاده از تلفن همراه است، اظهار تاسف کرد.
مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار، همچنین مصاحبه معاونت سلامت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در خصوص مضرات استفاده از تلفن همراه را فاقد مستند قانونی دانست و از این وزارتخانه خواستار توضیح شد.
- ۸۵/۰۶/۲۵