ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش با بیان اینکه هم اکنون 300 سایت همسریابی به طور غیرقانونی در کشور فعالیت می کنند ، گفت: با همکاری موسسه تبیان تا یک ماه دیگر از سایت رسمی همسریابی رونمایی می شود.

به گزارش ایرنا ، «محمود گلزاری» طی سخنانی در برنامه نشست آموزشی مشورتی ازدواج و سلامت جوانان که امروز - شنبه - در مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد همچنین حوزه مشاوره قبل از ازدواج را بسیار آشفته دانست و گفت: نگران هستیم که نگاه مردم به جامعه متخصصان مشاور، منفی شود اما از سوی دیگر اگر مشاوران قبل از ازدواج نباشند، مساله ازدواج در کشور بحرانی می شود.
**بررسی هفت بحران ازدواج در کشور

وی در بخشی دیگر از سخنانش از بررسی چالش ها و بحران های ازدواج در هفت حوزه خبر داد.

گلزاری، بی انگیزه بودن بخشی از جوانان به ازدواج، مشکل همسریابی، مشاوره قبل از ازدواج، آموزش های ازدواج، مشاوره بعد از ازدواج، مشکلات قانونی در فرآیند طلاق و مدیریت بعد از طلاق را هفت بحران ازدواج در کشور عنوان کرد که مورد بررسی قرار گرفته اند.
** بی انگیزه بودن به ازدواج

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش گفت: بی انگیزه بودن و زیر بار ازدواج نرفتن در جوانان کشور رو به افزایش است که 50 درصد این مساله به خاطر مشکلات اقتصادی به ویژه نداشتن شغل است.

وی خاطرنشان کرد: میانگین بیکاری تحصیل کردگان کشور ، 10 درصد بیشتر از میانگین کشور است .

وی ادامه داد: از سوی دیگر جوانان حتی تا سن 25 سالگی درحقیقت نوعی «نوجوانی ادامه یافته» را داشته و مسوولیت پذیر نیستند.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش، ترس از ازدواج، نداشتن مسوولیت پذیری و لذت های آنی و گذرا را از دیگر دلایل بالارفتن سن ازدواج عنوان کرد و گفت: هم اکنون 10 میلیون نفر در سن ازدواج قرار دارند که مجرد هستند و این آمار نگران کننده است و باید آسیب شناسی جدی در این زمینه صورت گیرد.
**مشکل همسریابی

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش گفت: دختران بیشتر از پسران علاقمند به ازدواج هستند اما فرد مناسب را پیدا نمی کنند .

گلزاری افزود: مکانیسم پیدا کردن همسر به شکل سنتی به دلایل گوناگون شهرنشینی، تبدیل خانواده گسترده به خانواده هسته ای و دور شدن از همسایگان کمرنگ شده و موجب شده تا بسیاری از دختران در تجردهای ناخواسته باقی بمانند.

وی با بیان اینکه ازدواج نکردن پس از 40 سالگی را به معنای تجرد قطعی می دانیم، خاطرنشان کرد: بطورمرتب سن دختران افزایش یافته و به تجرد قطعی می رسند.

وی افزود: از سوی دیگر برخی از پسران به دلیل رابطه های قبل از ازدواج دچار بدبینی در ازدواج شده اند.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش با اشاره به فعالیت 300 سایت غیرقانونی همسریابی گفت: چهار سال پیش تعداد این سایت ها ، 120 سایت بود و پلیس فتا نمی تواند با آنها برخورد کند.

گلزاری تصریح کرد: در کنار این سایت های غیرقانونی همسریابی ، رمال، جادوگر و دعانویس برای همسریابی هم فراوان داریم.

وی تاکید کرد: دولت و حاکمیت باید وارد مساله ازدواج شود.

وی اضافه کرد: بسیاری از عشوه گری های دختران و پسران مربوط به ازدواج است اما مردم را رها کرده ایم تا در ازدواج و همسریابی دست به آزمون و خطا بزنند؛ بطورمثال یک موسسه خیریه 90 مورد همسر به یک دختر معرفی می کند که هیچکدام از آنها مناسب نیستند.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش گفت: گله عمده من از مسوولان دولتی این است که حساسیت جدی نسبت به ازدواج جوانان ندارند.

گلزاری افزود: کل حمایت از ازدواج از سوی مسوولان خلاصه به ارائه وام شده است.
**مشاوره قبل از ازدواج

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش گفت: بیش از یک سوم ازدواج در تهران کمتر از پنج سال به طلاق می انجامد درحالیکه 90 درصد این ازدواج ها ، سنتی بوده است.

گلزاری افزود: پس معلوم می شود تنها ازدواج های سنتی برای داشتن یک زندگی پایدار کافی نیست؛ دو زوج برای ازدواج باید سالم و هماهنگ باشند.

وی تصریح کرد: چندین هزار پروانه تخصصی مشاوره در کشور صادر شده اما هیچکدام از آنان در درس های خود مطلبی مرتبط با «مشاوره ازدواج» نخوانده اند چه برسد به مشاوره ازدواج ایرانی و اسلامی.

وی ادامه داد: بسیاری از مشاوران اعم از مشاورانی که در صدا و سیما برنامه دارند یا در کلینیک ها کار می کنند، در مشاوره ازدواج ، متخصص امر نیستند.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش گفت: پروتکل جدی واحدی در مشاوره ازدواج وجود ندارند و اگر یک زوج را به مشاوره های مختلفی ، ارجاع دهیم ، هر کدام یک نظر می دهند .

گلزاری تصریح کرد: در کنار روانشناسان پروانه دار، روانپزشکان و روحانیون نیز وارد کار مشاوره ازدواج شده اند و حوزه مشاوره قبل از ازدواج آشفته است که باید سامان یابد.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش گفت: این بخش با همکاری سازمان روانشناسی در حال ساماندهی مراکز مشاوره قبل از ازدواج است و برای اینگونه مشاوران چهار شرط طراحی شده است.

گلزاری، داشتن سن بالای 35 سال، تاهل، داشتن مجوز سازمان روانشناسی و عمل کردن طبق پروتکل علمی مشاوره دانشگاهی را چهار شرط برای مشاوران ازدواج ذکر کرد.

وی افزود: قرار شده تا تابلوی مشخصی به مراکز مشاوره ازدواج داده شود.

وی در عین حال از تدوین سند ملی مشاوره قبل از ازدواج با همکاری یکصد روانشناسی با همکاری شورای عالی جوانان و هیات دولت خبر داد و گفت: این سند در مراحل پایانی بوده و به زودی ابلاغ می شود.

  • ۹۳/۱۰/۲۷

نظرات  (۲)

همه امکانات فقط برای دهه ۷۰ بیچاره دهه شصتی ها
  • دهه شصتی بیچاره
  • من سنم 35سال هست اما تاکنون ازدواج نکرده ام. همه از راه دوستی ازدواج میکنن. مامنتظر خواستگار شدیم . متاسفانه به سراب خوردیم. خواستگاران امروزی خیلی وسواسی اند. چون تحصیلکرده اند . باهزار جور فکر وایراد گرفتن یک دختر رو رد میکنن. تازه اگر پسره هم بیاد خواستگاری. درحالیکه فقط مادرش میاد. از فیلتر مادره هیچ وقت رد نمیشیم که به خود آقا پسر هم برسیم . کاش ماهم دوس میشدیم. آنوقت اخلاقمان راهم یکی میدید. نه فقط ظاهرمان را. فوق لیسانس و فرهنگی ام . اما کاش یکی میدید . ظاهر معمولی دارم اما همین ظاهر برا همه مهمه. حیف . پشیمانم که منتظر خواستگار بودم. متاسفم که اینقدر ناشیانه عمل کردم برا ماهم یک سایت همسریابی درست کنید. شاید ماهم به جایی برسیم .

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">