ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

رکوردزنی یزدی‌ها در مراجعه به پلیس فتا

| شنبه, ۱۱ اسفند ۱۴۰۳، ۰۴:۰۲ ب.ظ | ۰ نظر

رئیس پلیس فتا یزد از رکوردشکنی مراجعه به پلیس فتا در روز پنجشنبه گذشته خبر داد و تأکید کرد که باز کردن لینک‌های ناشناس از جمله دلایل اصلی این مشکل بوده است.
به گزارش فارس، حسن ابوالحسینی، رئیس پلیس فتا استان یزد از رکوردشکنی حضور شهروندان به پلیس فتا خبرداد و گفت: علی‌رغم تذکرات و هشدارهای متعدد، روز پنجشنبه گذشته رکورد مسدودشدن حساب و مراجعه شهروندان به پلیس فتا در ساعت غیراداری شکسته شد. وی افزود: باز کردن لینک توسط عموم مراجعه‌کنندگان به پلیس فتا از جمله بیشترین دلیل مراجعه در این روز بوده است.

رئیس پلیس فتا استان یزد با اشاره به عدم توجه شهروندان به سرشماره ارسالی پیامک‌ها گفت: معمولاً در ماه‌های پایانی سال و هنگام واریز عیدی و حقوق مزایا، طمع هکرها بیشتر می‌شود و در بسیاری موارد شهروندان فریب‌خورده و مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرند لذا شهروندان توجه لازم را به سرشماره‌های ارسال پیامک داشته باشند.ابوالحسینی ادامه داد: نباید بگذاریم استان یزد محلی امن برای کسب درآمد هکرها و کلاهبرداری اینترنتی شود و باتوجه‌ به سطح سواد مناسب شهروندان یزد و حساسیت آن‌ها، میانگین کلاهبرداری اینترنتی در یزد دوبرابر بیشتر از میانگین کشوری است و باید با آموزش مناسب و آگاه‌سازی، اقدام لازم را در این زمینه انجام دهیم.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: به عموم شهروندان توصیه می‌کنم که از باز کردن لینک‌ها یا همان آدرس آبی‌رنگ در پیامک‌ها خودداری کنند و با توصیه و آگاه‌سازی دیگران، مانع از بروز این مشکلات شویم.

  • ۰۳/۱۲/۱۱

پلیس فتا

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">