ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

رئیس‌جمهور باز هم پیامک می‌زند؟

| شنبه, ۱۶ فروردين ۱۳۹۳، ۰۵:۵۵ ب.ظ | ۲ نظر

اگرچه مشاور رسانه‌ای رئیس‌جمهور درباره پیامک‌های تبریک نوروزی گفته: هیچ یک از اپراتورها وجهی از نهاد ریاست جمهوری بابت هزینه ارسال پیامک دریافت نخواهند کرد و آنها به صورت اسپانسر این کار را انجام داده‌اند، اما هنوز چند سوال ساده باقی مانده است.

به گزارش فارس، در نوروز 93 برای نخستین بار پیام‌های تبریکی از سوی رئیس جمهور به دست مشترکان تلفن همراه رسید. رئیس جمهور که یکبار پس از تحویل سال از طریق رسانه ملی سال نو را به همه مردم ایران تبریک گفته بود، این بار در پیامی خصوصی‌تر به مردم شادباش گفت و آرزوی سالی خوب کرد.

مشاور رسانه‌ای رئیس جمهور درباره پیامک‌هایی که با نام روحانی ارسال می‌شدند، گفت: هیچ یک از اپراتورها وجهی از نهاد ریاست جمهوری بابت هزینه ارسال پیامک دریافت نخواهند کرد و همه آنها به صورت اسپانسر این کار را انجام داده و می‌دهند.

پیامک‌های نوروزی رئیس جمهور پس از آنکه تعجب مشترکان را برانگیخت، به زودی باور پذیر شد و اندکی بعد همه مشترکان می‌دانستند که دیر یا زود پیامک تبریک روحانی به دستشان خواهد رسید.

این اقدام رئیس‌جمهور که برای نخستین بار انجام شد، در نوع خود جالب بود و حتی برای دقایقی توانست لبخند بر لب مشترکان تلفن همراه بنشاند.

اکنون این اقدام سوالات ساده‌ای را در ذهن مردم ایجاد کرده است؛ اینکه، این حجم انبوه پیامک‌ها که حتی برای برخی مشترکان چندباره ارسال شده، چقدر هزینه داشته است؟

با تکیه بر اظهار نظر مشاور رئیس جمهور و فرض بر اینکه روحانی ریالی برای این پیامک‌ها از منابع عمومی و شخصی هزینه نکرده و اپراتورهای تلفن همراه با قبول هزینه و اسپانسر شدن، بانی رسیدن این پیامک‌ها به دست مردم بوده‌اند، در نهایت این کار چه منفعت متقابلی برای اپراتورهای تلفن‌همراه با مالکان خصوصی، می‌تواند داشته باشد؟

آیا این مهربانی و کمک اپراتورهای خصوصی، بی‌پاسخ خواهد ماند؟

آیا در معادلات اقتصادی، روابط بی‌حساب و کتاب است؟

با توجه به تعریف سرشماره «Rouhani» در شبکه اپراتورها آیا باید منتظر پیامک‌های مناسبتی دیگری هم از رئیس جمهور باشیم؟

و آیا این سرشماره در آینده امکان دریافت پیامک از سوی مردم را هم خواهد داشت؟

پاسخ‌گویی به این سوالات می‌تواند در رفع چند سوال ساده و شفاف سازی موضوعات کمک کننده باشد.

  • ۹۳/۰۱/۱۶

نظرات  (۲)

تا کور شود هر آنکه نتواند دید
من در تعجب این موضوع هستم که بالاتر از میلیارد ها میلیارد در امد شرکت مخابرات کجا میره تمام شبکه زیر ساختی مخابراتی - کشور چندین ساله که به نوعی میشه گفت که کامل شده و الان خرج نگهداری و تعمیر را مخابرات داره انجام میده از پیام های که فعال سازیش در گوشی دست خودمونه بگزریم و از شارژ کاربر کم میشه شبکه های تلویزیونی هم از این راه با همکاری مخابرات جیب مردم را خالی میکنند تا جایی که جدیدا مسابقات پیامکی به سریال ها هم راه پیدا کرده حالا واقعا میلیار ها میلیارد در امد همین پیام ها و صحبت های تلفنی که به صورت قبض و شارژ از مردم دریافت میشه واقعا همین قدر هم برای مخابرات و اپراتورها خرج داره اگر نظر منا بخواید 1 درصد درامد را هم خرج کنند باز کلی پول از همون 1 درصد رو دستشون اضافه می مونه

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">