زیرساخت 8 هزارمیلیارد تومان سرمایه میخواهد
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت از تدوین پروژه های امید یک، ۲ و ۳ ، امید پایش، امید پالایش و امید امن در شبکه زیرساخت ارتباطی کشور خبر داد و گفت: انجام این پروژهها به ۸ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری نیاز دارد.
به گزارش فارس، محمد خسروی اظهار داشت: هماکنون 54 هزار کیلومتر فیبر نوری در کشور وجود دارد که در دو سال باقیمانده از برنامه پنجم باید 13 هزار کیلومتر فیبر نوری در کشور کشیده شود.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت ادامه داد: البته کشیدن فیبر در کنار جادهها با معارضین و تأمین تجهیزات، کار سنگین و هزینهبری است.
وی از اجرای پروژههای تدبیر یک و دو با هدف برآورده کردن نیازهای ارتباطات داخلی و اینترنت بینالملل خبر داد و گفت: برای مثال در پروژه تدبیر یک وضعیت ارتباطات نسبت به وضع موجود دو هزار برابر رشد خواهد یافت و از 450 هزار E1 به 4 میلیون E1 افزایش خواهد یافت.
خسروی همچنین ایجاد پروژه امید یک، دو و 3 ، ایجاد پروژه امید پایه، ایجاد پروژه امید پالایش و ایجاد پروژه امید امن را از برنامههای در دستور کار شرکت ارتباطات زیرساخت در راستای توسعه باند پهن عنوان کرد.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به اولویتهای مشارکت شرکت زیرساخت، گفت: مشارکت در فروش پهنای باند به کشورهای منطقه و مشارکت در اجرای پروژههای بزرگ ملی زیرساختی (سری تدبیر امید) از اولویتهای شرکت زیرساخت برای مشارکت با بخش خصوصی است.
وی با بیان اینکه در دنیا کشورها به دنبال نقش متولیگری دولت در امور زیرساختها هستند، گفت: سرمایهگذاری در زیرساخت در برخی مناطق برای بخش خصوصی صرفه اقتصادی ندارد.
خسروی افزود: برای مثال هماکنون شرکت اعتبارات زیرساخت در سال 200 تا 300 میلیارد تومان سوددهی دارد که از این مبلغ 70 درصد حقوق صاحبان سهام، عوارض، مالیات و تکالیف بودجه است که به خزانه واریز میشود.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت ادامه داد:به این ترتیب 25 درصد از سود سالیانه برای سرمایهگذاری باقی میماند درحالی که انجام پروژههای در دستور کار شرکت ارتباطات زیرساخت هماکنون به 8 هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری نیاز دارد.
- ۹۲/۱۲/۱۲