ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: در دولت دوازدهم که از آن تحت عنوان دولت عبرت یاد می‌شود، دچار ولنگاری در فضای مجازی شدیم که دولت جدید حتما باید این خطای راهبردی را اصلاح کند.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور صبح امروز (دوشنبه) در همایش پدافند غیر عامل و رسانه پایدار اظهار داشت: رسانه به راحتی از مرزها عبور می‌کند. بنابراین ابزارهایی که می‌توانند افکار عمومی را شکل بدهند از طریق رسانه شکل می‌گیرد. تحول رسانه در همه حوزه‌ها شکل گرفته است.

وی عنوان کرد: رسانه این قدرت را دارد که مردم یک کشور و افکار عمومی را ساماندهی کند. ابعاد دفاعی و امنیتی رسانه کاملاً جدی و اساسی است که آمریکایی‌ها نام آن را جنگ رسانه‌ای یا جنگ شبکه اجتماعی گذاشتند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور افزود: این نگاه به رسانه نشان می‌دهد ما نباید ساده‌اندیش باشیم و ابعاد دفاعی امنیتی رسانه حذف شود. ما امروز شاهد ترکیبی از رسانه سنتی و مدرن هستیم و همه کشورها در تلاش برای کنترل رسانه‌ها هستند.

جلالی تصریح کرد: فضای سایبری که در تمام حوزه‌ها فعال است باید کارکردهای خود را نیز حفظ کند. حوادث اخیر به ما نشان داد حاکمیت پلتفرم بر محتوا بسیار جدی است هرچند که این رابطه دو طرفه نیست و ما حتماً هم پلتفرم را می‌خواهیم هم محتوا. در زمینه محتوا باید بحث‌های جدی و دقیق و عمیق صورت گیرد.

وی بیان کرد: در دولت دوازدهم که از آن تحت عنوان دولت عبرت یاد می‌شود دچار ولنگاری در فضای مجازی شدیم و نظام رسانه‌ای کشور بهم خورد به شکلی که تبدیل مردم عادی به مردم شاکی و اعتراض کننده و عنصر شورشگر و معاند در فرایند قابل اتفاق افتادن است. این نفی استقلال ملی است که اجازه دهیم رسانه‌های بیگانه زیرساخت‌های خود را جا بیاندازند و دولت و رسانه ما هیچ دخالت و مداخله‌ای نداشته باشد و اجازه دهد مردم را به سخره و بازی بگیرند و به افکار عمومی توهین کنند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور اضافه کرد: رهبری چندین بار در رابطه با این موضوع تذکر دادند و باید آن را دنبال کنیم. هر نوع پلتفرم خارجی بدون توافق می‌آید از افکار عمومی و پهنای باند استفاده می‌کند و پهنای باند هم تشویقی داده می‌شود. درواقع خودمان اجازه می‌دهیم افکارمان دست دیگران باشد. اینکه رسانه‌های خارجی بتوانند فکر، ذهن و باور مردم را به نفع خود شکل بدهند و آنها را علیه منافع ملی بسیج کنند بسیار تهدیدآمیز است. اینجا ضرورت بازنگری وجود دارد.

جلالی خاطرنشان کرد: ما اسلحه را به دست دیگران دادیم تا هر کجا که علیه منافع ملی ما است و خواستند به ما حمله کنند. اینها خطاهای راهبردی دولت قبل بود که دولت جدید حتماً باید آن را اصلاح کند. ما باید از مردم خود در برابر تهاجم رسانه‌ای دشمنان دفاع کنیم و نگذاریم رسانه‌های معاند افکار عمومی مردم ما را مسموم کنند.

وی ادامه داد: چرا ما باید گول بازی پوپولیستی رسانه‌ای را بخوریم؟ عنصر استراتژی برای ما خیلی اهمیت دارد. اگر دشمنان ما از افکار عمومی و رسانه به عنوان سلاح علیه ما استفاده می‌کنند طبیعتاً ما هم باید رویکرد دفاعی داشته باشیم. همه دستگاه‌ها اعلام کرده بودند که در بحث سوخت ما مشکل امنیتی خواهیم داشت. در نهایت رها شدگی فضای مجازی بیشترین آسیب را به مردم وارد می‌کند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">