سهم اقتصاد دیجیتال با اجرای برنامه هفتم دو برابر میشود
رییس سازمان برنامه و بودجه کشور، گفت: سهم اقتصاد دیجیتال در ایران هفت و نیم درصد است که این رقم طی پنج سال اجرای برنامه هفتم توسعه، دو برابر خواهد شد.
داود منظور در هشتادمین نشست سالیانه اسکاپ، به تشریح دیدگاهها و مواضع جمهوری اسلامی ایران در موضوع بهرهگیری از نوآوری دیجیتال برای توسعه پایدار پرداخت.
به گزارش مرکز روابط عمومی و امور بینالملل سازمان برنامه و بودجه کشور، وی در سخنرانی خود در هشتادمین نشست سالیانه کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) در بانکوک گفت: شبکه ملی اطلاعات ایران همه کشور را پوشش داده و خدمات باکیفیت را در لایههای مختلف ارائه میدهد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه شبکه فیبرنوری پنج میلیون خانوار را پوشش میدهد که این رقم تا یک و نیم سال آینده به ۲۰ میلیون خانوار افزایش مییابد، گفت: سهم اقتصاد دیجیتال در ایران هفت و نیم درصد است که این رقم طی پنج سال اجرای برنامه هفتم توسعه، دو برابر خواهد شد.
منظور افزود: جمهوری اسلامی ایران فاز اول پلتفرم ملی دولت الکترونیک را راهاندازی کرده که تاکنون ۹۹ درصد از نهادهای عمومی را با سههزار سرویس به منظور ارتقای حکمرانی دیجیتال متصل کرده است. علاوه بر این، احراز هویت آنلاین توسط هوش مصنوعی با دقت بالا در سرویسهای دولتی استفاده میشود.
معاون رئیسجمهور افزود: قانون جدید «مدیریت دادهها و اطلاعات ملی» راه را برای توسعه دولت هوشمند و همچنین ارائه دادههای دولتی به بخش خصوصی با چارچوب مشخص هموار کرده است.
وی در ادامه به ارائه پیشنهادهای جمهوری اسلامی ایران به اعضای کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) پرداخت و گفت: تشویق و تسهیل سرمایهگذاری کشورهای عضو در اقتصاد دیجیتال؛ توسعه پلتفرمهای دیجیتال و پارکهای داده؛ توسعه کسب و کارهای دیجیتال متوسط و کوچک؛ تبادل تجربیات برای توسعه حقوق بشر در فضای مجازی بهویژه درمورد حقوق کودکان و خانوادهها در دنیای دیجیتال و توسعه تجارت الکترونیک و بازارهای دیجیتال منطقهای، پیشنهادهای جمهوری اسلامی ایران به اعضای اسکاپ است.