شمارههای رند IN دراختیار شرکتهای خاص
در شبکه هوشمند (IN) سهم کمیسیون مخابرات از شرکتهای ISP زیاد و پرداخت آن با فاصله زمانی بسیاری صورت میگیرد.
مازیار حیدری ، مدیر عامل یکی از شرکتهای اینترنتی، درگفت وگو با خبرنگار ایلنا ، در خصوص راهاندازی شبکه هوشمند (IN) در تهران ، مزایا و معایب این تکنولوژی برای شرکتهای اینترنتی ، با بیان این که مخابرات به تعداد محدودی از شرکتها IN داده است، اظهارداشت: محدودیتها ومشکلاتی که در گذشته شرکتهای اینترنتی در خصوص دریافت خط E1 داشتند در حال حاضر برای IN نیز وجود دارد.
وی ، گفت: مخابرات به بعضی از شرکتها آنقدر خط IN داده است که هیچگونه استفادهای برای آن شرکت ندارد و به بعضی دیگر از شرکتها این سرویس را نمیدهد.
حیدری ، با بیان این که شبکه هوشمند زمانی میتواند مثمر ثمر باشد که مشکلات شرکتهای اینترنتی را رفع کند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر و با توجه به حضور شرکتهای PAP در بازار اینترنت، ADSL کاربران را به خود جذب کرده است و فروش خطوط دایل آپ جذابیت گذشته را ندارد ، به همین دلیل نمیتوان گفت سرویس IN ، کاربران اینترنت را برای استفاده از دایل آپ جذب میکند.
عضو انجمن شرکتهای اینترنتی ، در خصوص مزایای سرویس IN ، گفت: حسن بزرگ IN آن است که مصرفکننده پس از سه ماه هزینه مصرف خود را از اینترنت بر روی قبوض تلفن ثابت میپردازد و برای فروشنده نیز این حسن را دارد که مشکلات پخش کنندههای کارتها را نخواهند داشت.
حیدری ، با تاکید بر این که IN برای ISPها گارانتی محسوب میشود ، افزود: به این ترتیب ISP ها تنها با مخابرات طرف هستند و بدهکاریهای پیشین پخش کنندهها را نخواهند داشت.
مدیر عامل پیشگام رایانه ، در خصوص مشکلات موجود بر سر راه این سرویس ، گفت: در سرویس IN مخابرات با پول گزافی ISP ها را شارژ میکند.
وی ، یادآور شد: توجه به بحث خصوصیسازی و آزادسازی گرفتن 41 درصد کمیسیون از شرکتها توسط دولت چه معنایی دارد؟
حیدری ، تصریح کرد: با چنین سودهای غیر واقعی و ناعادلانه ، حرکت به سمت شبکه هوشمند( IN ) اتفاق نخواهد افتاد.
مدیر عامل پیشگام رایانه ، افزود: در استفاده از سرویس IN ، شرکتها هر دوره که میخواهند هزینه از مخابرات دریافت کنند حدود 5 ماه طول میکشد و آن هم منوط به پرداخت قبض تلفن مشترک خواهد بود.
عضو انجمن شرکتهای ISP ، یادآور شد: در سرویس شبکه هوشمند پرداخت مخابرات به شرکتها بابت هزینه نظم ندارد و مقدار کمیسیون مخابرات نیز زیاد است.
حیدری ، با تاکید بر این که تعداد IN شرکت مخابرات در دست چند شرکت خاص است ، گفت: شرکتها براساس رانتی که دارند IN دریافت میکنند.
وی ، با بیان این که INهای مخابرات محدود است ، خاطرنشان کرد: یکسری از INها که شمارههای رند دارند به شرکتهای خاص داده
میشود باید مشخص شود که این شمارهها بر چه اساسی واگذار میشود.
وی ، گفت: با توجه به استقبال کاربران از این سیستم ، اکثر ISPها تمایلی به استفاده از IN ندارند ، چراکه مبنای محاسبه و واگذاری این خطوط و صورت حساب به شرکتها دارای مشکلات فوق است.
- ۸۵/۰۶/۱۴