شناسنامه الکترونیکی سلامت دندان برای دانشآموزان ابتدایی
رییس اداره سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تهیه شناسنامه الکترونیکی سلامت دهان و دندان برای هفت میلیون دانش آموز مقطع ابتدایی در سال تحصیلی 95-94 آغاز می شود.
دکتر حمید صمدزاده روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا با اعلام این خبر افزود: آموزش های مربوط به تهیه شناسنامه الکترونیکی سلامت دهان و دندان دانش آموزان مقطع ابتدایی به کارکنان آموزش و پرورش و کارشناسان بهداشت مدارس در حال انجام است.
وی خاطرنشان کرد: در این شناسنامه های الکترونیکی ، نیاز به درمان دندان ، ارجاع به کارشناس بهداشت و ارجاع سطح دو به متخصص ثبت می شود.
وی اظهار داشت: شناسنامه الکترونیکی سلامت دهان و دندان دانش آموزان مقطع ابتدایی به سامانه سپاس (سامانه الکترونیکی نظام سلامت وزارت بهداشت) تصل خواهد شد.
رییس اداره سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با یادآوری اینکه شناسنامه سلامت دهان و دندان دانش آموزان تاکنون بصورت کاغذی بود گفت: با اجرای برنامه تحول بهداشت دهان و دندان در سال جاری ، دو میلیون و 500 هزار دانش آموز تحت پوشش خدمات وارنیش فلوراید (ماده ای برای بالا بردن مقاومت دندان ها در مقابل پوسیدگی) ، قرار گرفتند.
صمد زاده یادآور شد: اسفندماه سال گذشته ، تفاهم نامه ای بین دو وزارتخانه بهداشت و درمان و آموزش و پرورش برای انجام اقداماتی در خصوص سلامت دهان و دندان دانش آموزان منعقد شد.
- ۹۴/۰۳/۲۴