طرحی برای جبران عقب ماندگی اینترنت پرسرعت
مدیر عامل شرکت مخابرات استان تهران دربارهی درخواست مجوز توسعه یک میلیون پورت دیتای پرسرعت از سوی مخابرات گفت: یک طرح کلی برای کشور تهیه شده زیرا از لحاظ شاخصهای جهانی ما در سرویسهای پرسرعت جزء کشورهای پایین جدول هستیم و رتبهی خوبی در جهان نداریم.
محمد روحاللهی در گفتوگو با (ایسنا)، اظهار کرد: طرح کلی در این زمینه تهیه شده که بتوانیم این عقبماندگی را با سرعت زیاد جبران کنیم؛ در این راستا هم مخابرات موظف شده که با تمام قوا وارد عمل شود و هم قرار شده است که از حداکثر توان بخش خصوصی استفاده شود.
به گفتهی وی اعداد و ارقام برنامهیی آن طرح، مشخصا باید با قوانین انطباق داده و بودجهی آن دیده شود و همچنین نحوهی همکاری با بخش خصوصی تعیین شود که تمام این سه مرحله مشمول مذاکره بوده و نهایی نشده است.
مدیر عامل شرکت مخابرات استان تهران گفت: مجوزی که شرکتهای PAP در پورتهای پرسرعت دارند در استانهای مختلف و با تعداد متفاوتی است زیرا محدوده کاری برخی کشوری و برخی در حد استانهاست در نتیجه آنچه پیشبینی شده طرح مشارکت است.
به گفتهی او در این طرح عمده بحث مشارکت با شرکتهای PAP است که تیمی تشکیل شده که نمایندگان شرکتهای PAP و مخابرات و سازمان تنظیم مقررات مشغول مذاکرهاند اما هنوز تصمیمی برای اجرای آن گرفته نشده است.
وی تصریح کرد: برآورد من این است که تکلیف موضوع تا شهریورماه مشخص میشود اما اگر نیازمند مصوبهی دولت و مجلس باشد، دیگر زمانبندی آن در اختیار ما نیست اما جمعبندی مسائل فنی و مهندسی که حوزهی وظایف مخابرات است تا شهریورماه مشخص میشود.
او یادآور شد: اگر به جمعبندی برسیم میتوان از روی مدل مشارکت طرح اجرای پروژه را آغاز کرد و اگر مشارکت انجام نشده و خود مخابرات بخواهد وارد حوزه شود با ملاحظه و فرض حل مسائل قانونی و بودجهیی، مثل دیگر پروژهها برنامه اجرایی تهیه میکند.
وی افزود: چنانچه قرار شد با مشارکت شرکتهای PAP کار انجام شود، سرعت کار بیشتر است و میتوان از شرکتهای خصوصی استفاده و برخی کارها را تسریع کرد و زمانبندی اجرا به این عوامل بستگی دارد.
روحالهی گفت: پیشبینی میشود که واگذاری پروژههای بزرگ پورتهای پرسرعت از لحاظ اجرایی سه ماهه چهارم سال 87 آغاز شود و بتوانیم به صورت انبوه پورت پرسرعت واگذار کنیم.
او همچنین دربارهی طرح تحول اقتصادی دولت در حوزهی مخابرات اظهار کرد: باید تقسیم کاری انجام و پارامترهایی که احتمالا در حوزهی مخابرات تغییر و تحولی بدهد، ارایه شوند.
وی ادامه داد: حوزهی مخابرات از آن دسته حوزههایی بوده که بر اساس شاخصها طبق برنامه عمل کرده و اشتغال خوبی ایجاد کرده است و تا جایی که میتوانست برونسپاری داشته و در حال حاضر هم در مرحله ورود به بورس است.
- ۸۷/۰۴/۲۵