علت عدم ارایه مجوز نسل 3 به همراه اول چیست؟
تأخیر شرکت ارتباطات سیار در بررسی و بازنگری الحاقیه در نظر گرفته شده از سوی رگولاتوری برای ورود به نسلهای سوم و بالاتر ارتباطی ناشی از بیمیلی نبود و موضوع دلیل دیگری دارد.
به گزارش تسنیم، ارائه مجوز اولیه ارائه خدمات نسلهای سوم و بالاتر ارتباطی به شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل ظاهرا توأم با عدم تمایل همراه اول برای دریافت چنین مجوزی و شروع زود هنگام خدمات در این مسیر بوده است.
طبق صحبتهای وزیر ارتباطات مبنی اشتیاق بیشتر ایرانسل برای دریافت مجوزهای این نسل، به شکل غیرمستقیم میتوان عدم تمایل شرکت ارتباطات سیار برای راهاندازی زودهنگام خدمات این نسلها را دریافت.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هم در زمان اعطای مجوز بهرهبرداری از خدمات نسل سوم به ایرانسل نیز عنوان کرد: همراه اول تا امروز تنها در سه جلسه شرکت کرده استدر حالیکه برای اعطای مجوز ایرانسل بالغ بر 30 جلسه با مسئولین این اپراتور و 40 جلسه نیز درون خود سازمان تنظیم مقررات جهت صدور مجوز و تدوین پیوستهای لازم داشتیم و جمعبندی آن را نیز به کمیسیون تنظیم مقررات ارائه دادیم.
وی همچنین در آن مراسم گفت: منتظر هستیم پیوستها و متن الحاقیه را با اپراتور همراه اول نیز داشته باشیم.
اما دلیل چنین تأخیری از سوی اپراتور اول ارتباطی کشور، آن هم با 66 میلیون مشترک به راستی عدم تمایل بوده است؟
وحید صدوقی مدیر عامل همراه اول در گفتوگویی با تسنیم درباره این موضوع گفت: با توجه به ارائه پروانه باند پهن به اپراتورها، برخی مفاد و بندهای پروانه قبلی تغییر یا به عبارتی اصلا میشود که این بحث بین ما و رگولاتوری در حال انجام است.
وی با اشاره به برگزاری جلسات فشرده با رگولاتوری، درباره تأخیر همراه اول در بررسی الحاقیه مربوط به خدمات نسلهای جدید ارتباطی عنوان کرد: با توجه به اینکه پروانه مخابرات ایران شامل ارتباطات ثابت و سیار است و تغییرات اشاره شده در این الحاقیه هر دو حوزه را در بر میگیرد، کار با کمی کندی پیش رفت.
او افزود: حجم کار ما سنگین بود زیرا باید بررسیهای دقیقتری روی متن الحاقیه توسط هر دو هیات مدیره مخابرات و همراه اول صورت میگرفت تا آثار و تبعات بندهای الحاقیه شفاف شود.
صدوقی با اشاره به اینکه فضا و رویکرد تعاملی خوبی بین رگولاتوری و مجموعه مخابرات ایران برقرار است، گفت: جلسات با این نهاد به شکل روزانه ادامه دارد و اکنون بیش از 90 درصد کار پیش رفته است.
وی همچنین گفت: امیدواریم الحاقیه پروانه مخابرات به گونهای باشد که هم مشترکان، هم مخابرات و هم رگولاتوری در آن برنده باشند.
- ۹۳/۰۶/۰۳