فاز 3 «شاد» رونمایی شد
در دومین روز دهه فجر، آیین رونمایی از فاز 3 شبکه آموزشی «شاد» با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار شد.
به گزارش فارس، در دومین روز از دهه مبارک فجر، آیین رونمایی از فاز 3 شبکه آموزشی «شاد» با حضور وزیر آموزش و پرورش و جمعی از معاونین و مدیران حوزه ستادی و همچنین مدیران کل آموزش و پرورش استانها برگزار شد.
«شاد» متولد شده در شرایط کروناست به عبارت دیگر در شرایطی که امکان بازگشایی مدارس به دلیل وضعیت کرونا در کشور وجود نداشت، آموزشهای تلویزیونی و مجازی جایگزین شد و برای آموزش مجازی، «شاد» ایجاد.
«شاد» مخفف شبکه آموزشی دانشآموزان است که مدلی که در حال حاضر مشاهده و کار میشود، در 21 فروردین امسال رونمایی شد و از اول اردیبهشت هم وارد چرخه اجرا شد.
«شاد» فراز و نشیبهای زیادی را تاکنون طی کرده است؛ برای اینکه دانشآموزان بتوانند بهتر از این سامانه استفاده کنند باید مشکلات آن مرتفع میشد که در فاز 2 شاد این اتفاق تا حدودی رخ داد اما همچنان مشکلاتی در شاد مشاهده میشد.
حاجیمیرزایی اوایل آذر به خبرنگار فارس گفت: ««شاد» یک امکان مهم است اما یک مشکلاتی هم دارد که ما در حال رفع آنها هستیم. «شاد» در حال تجهیز است و زیرساختش روز به روز در حال توسعه بیشتر است و طبق اعلامی که گروه فنی داشتند، در یکی ، دو هفته آینده تغییر چشمگیری را در شاد شاهد خواهیم بود».
این وعدهها ادامه داشت تا اینکه بالاخره در دومین روز از دهه مبارک فجر، فاز 3 شاد رونمایی شد؛ بر این اساس در این مراسم پیرامون موضوعاتی از جمله آینده شاد، برنامههای توسعهای شاد و پسا کرونا، تأثیرگذاری بیشتر برنامهها، مقایسه ایران و سایر کشورهای دنیا در مواجهه با برنامههای آموزش مجازی در شرایط کرونایی، آموزش نوآموزان پیشدبستانی در شاد، معرفی شادنما و برنامههای آن، معرفی برنامههای ورزش صبحگاهی و استعدادیابی ورزشی، خدمات ویژه دانش آموزان استثنایی، معرفی سامانه جدید گزارشگیری، معرفی خدمات ویژه روسای فناوری استانها و اعلان مقررات مدیریت کانالها و گروهها، معرفی تدریس برتر، معرفی آزمون ساز، نسخه وب، جنگ شادی و ... سخنرانی هایی ارائه شد.
میانگین فعالیت روزانه معلمان در شبکه شاد اعلام شد
رئیس مرکز هماهنگی حوزه وزارتی آموزش و پرورش اظهار کرد: شبکه شاد؛ سامانهای بومی، امن، اختصاصی، رایگان و فراگیر است که در دوران اوج کرونا و تعطیلی اماکن مختلف موجب استمرار فعالیتهای آموزشی مدارس، معلمان و دانش آموزان شد.
علی باقر زاده در آیین رونمایی از فاز 3 شبکه دانشآموزی شاد که با حضور وزیر آموزشوپرورش و اعضای شورای معاونان در ساختمان شهید رجایی برگزار شد، اظهار کرد: شبکه شاد که مخفف «شبکه آموزشی دانشآموز» است بهعنوان یک سامانهای بومی، امن، اختصاصی، رایگان و فراگیر در اوج روزهایی که کرونا باعث تعطیلی مدارس شد و هیچ راهی برای اتصال دانشآموز به مدارس نبود در کوتاهمدت به دست توانمند همکاران خلاق همین سرزمین و وقت گذاری زیاد وزیر و معاونان وی راهاندازی شد.
وی بابیان اینکه شبکه شاد مسیر تعالی خود را در مدتزمان سپریشده طی کرده است، افزود: محدودیتهایی در سراسر کشور داریم که مربوط به زیرساختهای دیگر است؛ آموزشوپرورش با همراهی همراه اول و متناسب با فرصت و آمادگیهای ایجادشده واکنش مناسبی را در ایام اوج شیوع بیماری کرونا و تعطیلی مشاغل و اماکن مختلف نشان داد و محصول کار آن شبکه شاد شد.
باقرزاده گفت: امروز شبکه شاد به یکی از بزرگترین و فراگیرترین پلتفرمهای آموزشی در سراسر کشور تبدیلشده است و بیش از ۱۱۵هزار مدیر واحد آموزشی در شاد احراز هویت شدهاند و امکان استفاده از سرویسها را برای اعمال و راهبری آموزش در دسترس دارند.
رئیس مرکز هماهنگی حوزه وزارتی بابیان اینکه ۷۲۷هزار معلم بهعنوان ادمین کلاسها در شبکه شاد هستند و روزانه متوسط ۶۰دقیقه در کلاس فعالیت دارند، افزود: برای تولید محتوا دبیرخانههای متعددی شکل گرفتند و نیروهای متعددی در حال فعالیت هستند.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، وی با اشاره به اینکه برای تمام دروس پایههای تحصیلی محتوا تولید میشود و بیش از ۱۲میلیون و ۶۰۰هزار دانشآموز در شبکه شاد احراز هویت شدهاند و در کلاسها حضور دارند، اظهار کرد: بر اساس دستور وزیر برای بهرهبرداری هفتگی سرویسهای جدید این نشست برگزارشده است تا از امکانات جدید شاد رونمایی شود.