ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

فقط 30 بازی در کشور ممنوع اعلام شده است

| چهارشنبه, ۱ خرداد ۱۳۸۷، ۰۴:۴۰ ب.ظ | ۰ نظر

مدیرعامل بنیاد بازی‌های رایانه‌ای گفت: اکنون به دلیل عدم وجود نظام ملی رده‌بندی بازی‌های رایانه‌ای مبنای درست و دقیقی برای شناخت خطوط قرمز در دسترس‌ نیست که امیدواریم با تدوین این نظام ملی خطوط قرمز به صورت روشن و واضح تبیین شود.

بهروز مینایی در گفت‌و‌گو با فارس در پاسخ به این پرسش که به تازگی شما لیست 30 بازی ممنوع را اعلام کرده‌اید فکر نمی‌کنید با ورود ماهیانه 40 بازی در عرصه بازی‌های رایانه‌ای در کشور اعلام تنها 30 بازی به عنوان بازی‌های ممنوع کافی نیست، گفت: ما بنا به درخواست اداره کل همکاری‌های سمعی و بصری و نمایش خانگی وزارت ارشاد از فهرست ارسالی بازی‌هایی که شرکت‌های تکثیر‌ و توزیع برای دریافت مجوزهای مربوطه درخواست کردند‌، طبق بررسی‌های صورت گرفته نظر کارشناسی بنیاد در زمینه عدم توزیع و تکثیر 30 عنوان بازی در بازار ایران را به آن اداره اعلام کردیم.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا ابزار نظارتی درباره بازی‌های رایانه‌ای وجود دارد، اظهار داشت: وظیفه ما نظارت محتوایی به بازی‌های رایانه‌ای است و مکانیسم عمل و روند اجرایی نظارت بر شرکت‌های تکثیر و توزیع و بازار مصرف از وظایف و اختیارات اداره کل همکاری‌های سمعی و بصری و نمایش خانگی است. به همین منظور تیم کارشناسی محتوایی بنیاد متشکل از کارشناسان حوزه‌های روان‌شناسی، جامعه‌شناسی و مذهبی مدتی است کار خود را آغاز کرده است.

مینایی تأکید کرد: نظارت بر بازی‌های رایانه‌ای نیاز به هماهنگی نهادهای مختلف حاکمیت دارد.‌ تصور می‌شود پس از مشخص شدن بازی‌هایی که صلاحیت توزیع در بازار ایران را ندارند همکاری اداره کل همکاری‌های سمعی بصری و نمایش‌های خانگی با اداره نظارت بر اماکن عمومی ناجا می‌تواند منجر به جمع آوری این‌گونه بازی‌ها از مراکز توزیع و عرضه شود.

وی ادامه داد: با هدف فرهنگ‌سازی برای استفاده مناسب از بازی‌های رایانه‌ای و توجه به نیازهای متفاوت گروه‌های سنی مختلف در حال تدوین نظام ملی رده‌بندی بازی‌های رایانه‌ای با همکاری اساتید مختلف دانشگاه‌های معتبر هستیم که امیدواریم تا چند ماه آینده نتایج آن استخراج شود.

مینایی در خصوص سایت بازی‌های رایانه‌ای که قرار بود در سال جدید راه‌اندازی شود، گفت:‌ ‌این سایت به زودی راه‌اندازی می‌شود و در آن همه بازی‌های داخلی و خارجی رده‌بندی می‌شوند و مستندات آن به منظور آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی به خانواده‌ها عرضه خواهد شد.

وی در پاسخ به این پرسش که پتانسیل‌های مناسب علمی برای تحقیقات در حوزه بازی‌های رایانه‌ای در کشور وجود دارد و آیا با‌ آن‌ها وارد تعامل شده‌اید، گفت: هم‌اکنون در حوزه‌های برنامه‌ریزی، آینده‌پژوهی، تجاری‌سازی‌، تربیت نیروی انسانی و زمینه‌های دیگر با همکاری محققان و دانشجویان مراحل ابتدایی تحقیقات آغاز شده است.

وی در پایان درباره این‌که چه نهادی خط قرمزهای بازی‌های رایانه‌ای را تعیین می‌کند، گفت: خط قرمزهای تولیدات فرهنگی در کل و به خصوص بازی‌های رایانه‌ای در هر کشور برگرفته از نوع فرهنگ، مذهب و نظام حاکمیتی آن کشور خواهد بود. اکنون به دلیل عدم وجود نظام ملی رده‌بندی بازی‌های رایانه‌ای که به این مؤلفه‌ها توجه می‌کند متأسفانه مبنای درست و دقیقی برای شناخت خطوط قرمز در دسترس‌ نیست که امیدواریم با تدوین این نظام ملی خطوط قرمز به صورت روشن و واضح تبیین شود.

  • ۸۷/۰۳/۰۱

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">