ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

ماجرای کنترل گوشی با تتو

| شنبه, ۲۷ شهریور ۱۳۹۵، ۰۲:۳۵ ب.ظ | ۰ نظر

مژگان کریم نیایی - تبدیل انسان به انسان مکانیکی رسما شروع شده است.

ماجرا از این قرار است که محققان MIT تتویی ساخته‌اند که می‌تواند توسط گوشی‌های هوشمند و دیگر دیوایس‌های دیجیتالی خوانده شود. این تتو می‌تواند اطلاعات را دریافت کرده یا بفرستد یا حتی به‌عنوان یک دیوایس پوشیدنی مطرح شود که می‌تواند با یک تماس شخصی برای گجت‌ها قابل شناسایی باشد.

این تتو از طریق لایه‌ای از جنس طلا که روی آن قرار دارد، امکان ایجاد یک نوع تماس شخصی را به وجود می‌آورد. تتوی هوشمند مذکور می‌تواند به کمک گرما با دیوایس‌های مختلف ارتباط برقرار ‌کند، همچنین این تتوی هوشمند می‌تواند به‌وسیله اینترنت وایرلس به گوشی‌های هوشمند متصل ‌شود.

تتوی هوشمند از فناوری (NFC) که یک نمونه از فناوری برای پرداخت‌های موبایلی خرد است استفاده می‌کند. این تتو انرژی خود را از یک باتری لیتیومی از جنس پلیمر به‌دست می‌آورد و مغز کامپیوتر آن یک چیپ (پردازنده) کامپیوتری کوچک است.

این ایده جدید توسط یک دانشجوی مقطع دکتری دانشگاه MIT به اسم «کنیدی حسین لیوکائو» ارایه شده است. او تابستان گذشته دوره اینترنتی خود را به تحقیقی درباره مایکروسافت اختصاص داده بود.

کائو رویای ساخت یک گجت پوشیدنی تک‌سایز را که هر کسی بتواند از آن در نزدیکی یک ساعت هوشمند یا گوشی هوشمند استفاده کند در سر می‌پروراند.

کائو در یک ویدیوی تبلیغاتی، سه نسخه از تتوهای هوشمند خود را معرفی می‌کند.

نوع اول آن درون دیوایسی گذاشته می‌شود که می‌تواند درون پوست قرار گرفته و ابزاری مانند گوشی هوشمند به آن متصل شود. این تتو می‌تواند کمک کند که هنگام گوش کردن آهنگ با موبایل، با لمس کردن آهنگ را نگه دارید. برای این کار فقط کافی است با دست دیگرتان روی تتوی خود ضربه‌ای وارد کنید.

در نوع دوم تتو به یک دیوایس خروجی وصل می‌شود و اطلاعاتی مانند وضعیت دمای شخصی بدن یا حال عمومی فرد را می‌سنجد. این تتو می‌تواند تغییر حالت‌های صاحب خود را از طریق ضربان قلب و دمای بدن فرد شناخته و آنها را اعلام کند.

تتوی سوم یک دیوایس ارتباطی است؛ یعنی وقتی دیوایس مربوطه در نزدیکی تتو قرار گیرد به‌کار می‌افتد و شروع به مبادله اطلاعات می‌کند. این قابلیت می‌تواند موجب شود که فرد بتواند از تتوی خود برای خرید یک بلیت سینما یا یک بلیت اتوبوس استفاده کند.

بر اساس مقاله علمی که به‌تازگی به‌صورت آنلاین منتشر شده، تتوی هوشمند از یک کاغذ چسبنده تتو ساخته شده که توسط یک لایه عایق‌گذاری شده است. همچنین یک ورقه نازک مشابه برگه فلزی که دور شکلات می‌پیچند در این تتو وجود دارد که با یک پوشش سیلیکونی پوشیده شده است.

کائو می‌گوید: ساخت یک تتو چیزی کمتر از 175 دلار هزینه دارد. به نظر او ساخت یک ابزار قابل دسترس مانند کامپیوتر که می‌تواند ترکیبی از فواید مانند کوچک‌تر بودن نسبت به کامپیوتر، ارزان‌تر بودن و قدرتمندتر بودن را ارایه دهد بسیار سودمند خواهد بود.

البته این تتوهای جدید در حال حاضر نسخه‌های نهایی‌شده نیستند و فقط بخش کوچکی از فناوری تتویی هستند که در آینده ارایه خواهد شد. این اولین باری نیست که کائو آزمایشی می‌کند که از طریق آن بدن انسان را کنترل کند او یک بار دیگر هم با ساخت نوعی ناخن مصنوعی قصد انجام چنین کاری را داشت.

کائو انتظار دارد روزی سالن‌های کاشت ناخن و سالن‌هایی که تتو می‌زنند و سالن‌های آرایشگاه به بخشی از برنامه‌های او برای ارایه گجت‌های پوشیدنی متفاوت جامه عمل بپوشانند و آنها را به مشتریان خود معرفی کنند.

در حال حاضر اما آرزوهای کائو برای ساخت گجت‌های پوشیدنی عجیب و غریبش فقط به محیط آزمایشگاه فناوری دانشگاه MIT محدود می‌شود و او باید تلاش کند تا بتواند امکان عمومی‌کردن و عملی‌شدن فناوری‌های ساخت خود برای مردم عادی را با ارتقای قابلیت‌های گجت‌های پوشیدنی‌اش فراهم کند.

برخی از پروژه‌های جالب توجه کائو پروژه «یک لپ‌تاپ برای هر بچه» و پروژه تکمیلی «تصویر خیابانی گوگل» است.

  • ۹۵/۰۶/۲۷

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">