ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

مخابرات 2 ماه مهلت خواست

| دوشنبه, ۱۵ مهر ۱۳۹۲، ۰۳:۴۱ ب.ظ | ۰ نظر

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: مخابراتی‌ها قول دادند که ظرف یکی دو ماه آینده واگذاری‌های خود را در تمام نقاط بروز کنند و تمامی درخواست‌ها برای خطوط تلفن را جوابگو باشند.

محمد سلیمانی در گفت‌وگو با تسنیم با اشاره به اینکه روز گذشته اعضای هیئت مدیره مخابرات ایران جلسه‌ای را با کمیسیون صنایع مجلس داشتند اظهار کرد: در این نشست گزارشی از فعالیت‌های فنی و سرمایه‌گذاری به نمایندگان مجلس و اعضای این کمیسیون ارائه شد و تعهدات این اپراتور در قبال پروانه‌ای که دارد نیز مطرح گشت.
*تا دو ماه آینده واگذاری‌های ثابت به روز می‌شود*

وی عنوان کرد: یکی از موضوعات مهم و دغدغه اعضای این کمیسیون روند کند واگذاری‌های تلفن ثابت بود که برخلاف اینکه طی چند سال گذشته به روز بود اما در حال حاضر در برخی مناطق به روز نیست و در این راستا از اعضای هیئت مدیره مخابرات خواسته شد تا تلاش بیشتری را در این حوزه داشته باشند.

او افزود: مخابراتی‌ها نیز قول دادند که ظرف یکی دو ماه آینده واگذاری‌های خود را در تمام نقاط بروز کنند و تمامی درخواست‌ها برای خطوط تلفن را جوابگو باشند.
*سرمایه‌گذاری سالانه هزار میلیارد تومان توسط مخابرات*

این عضو کمیسیون صنایع و معادن با بیان اینکه موضوع دیگری که به نوعی دغدغه برخی اعضای کمیسیون صنایع مجلس را به دنبال داشت، سرمایه‌گذاری مخابرات و طرح‌های توسعه‌ای این شرکت بود که اعضای هیئت مدیره این شرکت با اشاره به اینکه سالانه مبلغی بالغ بر هزار میلیارد تومان صرف سرمایه‌گذاری و توسعه زیرساخت‌های ارتباطی خود در کشور می‌کنند نمایندگان را قانع کردند.
*اختلافات با زیرساخت جزئی است*

او اشاره‌ای به موضوع بدهی‌های مخابرات به وزارت ارتباطات و به نوعی دولت نیز داشت و گفت: این موضوع نیز روز گذشته در کمیسیون مطرح شد که نمایندگان مخابرات در برابر آن عنوان کردند که در طول 4 سال گذشته بیش از 10 هزار میلیارد تومان به دولت پرداختی داشته‌اند که این رقم، رقم خوبی به نظر می‌رسد اما در قبال آن بازهم اعضای کمیسیون از هیئت مدیره مخابرات خواستند تا جلساتی را با شرکت ارتباطات زیرساخت داشته باشد تا اگر طلبی از مخابرات دارند تسویه شود که در این راستا اعضا معتقد بودند این اختلافات جزئی است.
*کمیسون صنایع هم‌کدسازی را با حضور وزیر ارتباطات بررسی می‌کند*

رئیس کمیته فناوری‌های نوین مجلس در پاسخ به این سوال که آیا موضوعاتی از قبیل هم‌کدسازی و واگذاری‌ موضوعات زیرساختی از قبیل سیم‌مسی نیز در این جلسه به بحث گذاشته شد؟، گفت: هم‌کدسازی به جهت اینکه کدهای استان‌ها را فلت می‌کند موجب تغییر در هزینه‌های مخابرات می‌شود که برای جبران آن باید تعرفه‌های معقول را برای این شرکت در نظر گرفت تا درآمد آن کاهش پیدا نکند زیرا هزینه‌های این شرکت بر اساس فاصله-کیلومتر تعیین می‌شود.

وی افزود: اعضای هیئت مدیره مخابرات عنوان کردند که سابق بر این رگولاتوری بر سر انجام این طرح به توافق رسیده‌اند که بر مبنای آن 5،6 پالس به هزینه‌های مشترکان اضافه می‌شد که فعلا طبق نظر وزیر ارتباطات جلوی اجرای آن گرفته شده است که البته امیدواریم طی جلسه کمیسیون صنایع با وزیر ارتباطات این موضوع شفاف‌سازی شود و نحوه اجرای این طرح اگر قرار است اجرا شود، مشخص گردد.
*مخابرات حاضر به تعامل در بخش زیرساخت‌های سیم مسی خود است*

سلیمانی همچنین در ارتباط با واگذاری سیم مسی نیز که یکی از موضوعات مطرح شده در جلسه روز گذشته بود گفت: مخابراتی‌ها با توجه به اینکه بالغ بر 130 هزار کیلومتر فیبر نوری در کشور دارند، اعلام کردند که حاضر به همکاری و اشتراک زیرساخت‌های خود با سایر بخش‌های ارتباطی هستند.

  • ۹۲/۰۷/۱۵

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">