مخالفت مجدد فرمانده ناجا با محدودیت شبکههای اجتماعی
فرمانده نیروی انتظامی گفت: در بحث بودن یا نبودن شبکههای اجتماعی مردم احساس میکنند که دولت میخواهد محدود کند در صورتی که ایمنسازی با محدودسازی متفاوت است اگر چه ممکن است همپوشانی هم وجود داشته باشد.
سردار اسماعیل احمدیمقدم در همایش ملی پیشگیری از جرم به گفتمانسازی اشاره کرد و اظهار داشت: باید در جامعه گفتمانسازی را ایجاد کنیم.
فرمانده نیروی انتظامی به بحث شبکههای اجتماعی پرداخت و گفت: مردم و جوانان احساس میکنند که دولت میخواهد در این زمینه محدود کند در حالی که ایمنسازی با محدودسازی متفاوت است اگر چه ممکن است همپوشانی هم وجود داشته باشد.
وی ادامه داد: محدودسازی نیز با محرومسازی متفاوت است و اگر کاری میکنیم برای آن است که مجرمان را دور کنیم.
این مقام ارشد انتظامی به قدرت همراهسازی و مشارکت مردم اشاره کرد و افزود: این امر از توانمندیهایی است که دنبال آن هستیم و باید مردم اعتماد کنند که این دستگاه خیر آنها را میخواهد و هر وقت حرف آن را گوش نکردند آسیب دیدهاند.
سردار احمدیمقدم تصریح کرد: ناجا به عنوان یک مصلح اجتماعی به مردم و شهروندان نگاه میکند و قدرت حمایت از مردم باید در ناجا فراهم شود.
به گزارش فارس، وی گفت: امروز پیشتازی آسان است اما تحققاش سخت است.
فرمانده نیروی انتظامی گفت: آنهایی که اینترنت، ماهواره و شبکههای جدید را تولید میکنند ما را منفعل از رفتار خود میکنند و دنبال خود میکشند و وقتی میتوانیم بگوییم پیشتازی به میدان بازی را ما تعیین کنیم و پیشتاز بودن یعنی آنکه قدرت ایجاد، اتکا و تأسیس لازم را داشته باشیم.
وی تصریح کرد: ما در بعضی از حوزهها پیشتاز هستیم به طوری که کشورهای دیگر که به ما بد و بیراه میگویند علیرغم میل خودشان دست گدایی به سمت ما دراز میکنند.
این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: به روز بودن، پیشتاز بودن، مبارزه با فساد و تقویت عناصر درونی نیروی سازمان از جمله مسائلی است که اعتمادسازی میکند.
فرمانده نیروی انتظامی تصریح کرد: یکی از اقدامات دیگر مصونسازی است و باید دستگاهها به وظایف خود عمل کنند.
- ۹۳/۰۷/۰۶