مخالفت مسوولان با «فیلترینگ» برای تاثیرگذاری درانتخابات
نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری گفت: برخی مسئولان سیاسیکاری میکنند و با هدف تأثیر گذاری در انتخابات آتی، خود را مخالف فیلترینگ و رقیب را طرفدار آن معرفی میکنند.
به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام کلانتری نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان در نطق پیش از دستور ششمین اجلاسیه خبرگان رهبری با اشاره به اهمیت فضای مجازی بیان داشت: هیچ کس در این کشور با اصل رسانههای مجازی مخالف نیست و احدی منکر خدمات و فواید این رسانهها نیست. آن چه مورد مخالفت شدید متدینان، خانوادههای شهدا و در رأس همه مراجع عظام است، ولنگاری و سپردن مدیریت این فضا به دشمنان است. و آن چه مورد سوال جدی است آن است که چرا دولت و به خصوص وزارت ارتباطات در این همه سال اهتمام جدی به راه اندازی پیام رسان های بومی نداشته است؟ چرا دولتمردانی که سوگند خورده اند حافظ دین و نگهبان ارزشهای الهی باشند، در این مورد کاری نمیکنند؟ آیا آثار مخرب و خانمان برانداز این فضا را نمیبینند؟
نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان تاکید کرد: چطور از افزایش ۱۴۰ درصدی جرایم فضای مجازی و رایانهای و یا از افزایش ۳۰۰ درصدی کلاهبرداریهای رایانهای اطلاع دارید و با این وجود، در بومی سازی و مدیریت این فضا، اهمال و یا کارشکنی میکنید؟
کلانتری تصریح کرد: با کمال تأسف و درد برخی از مسئولان ذی ربط، به جای حل مشکلات این عرصه، سیاسی کاری میکنند و به هدف تأثیر گذاری در انتخابات آتی، خود را مخالف فیلترینگ و رقیب را طرفدار آن معرفی میکنند و به منظور جلب آرا احتمالی، جامعه را به سوی دو قطبی شدن پیش میبرند. اینان گاه به صراحت میگویند نمیشود کاری کرد.
وی اظهار کرد: ولی دلسوزان واقعی مردم، بارها به این طیف گفته اند خیر میشود کارها کرد به شرطی که احساسی باشد و تعهدی و تدبیری. مکرراً گفته شده کشور چین که در آن جمعیتی بالغ بر یک میلیارد و چهارصد میلیون نفر زندگی میکنند و تعداد کاربران فضای مجازی آن بیش از کل جمعیت اروپا و بیش از ۱۱ برابر کل جمعیت ایران است، هم فضای مجازی خود را به خوبی مدیریت نموده و هم موتورهای جستجوگر ملی و داخلی را جایگزین موتورهای خارجی کرده.
نماینده مردم فارس در پایان بیان داشت: غرب گرایان و غرب باوران ما خوب میدانند کشورهایی مانند سوئد، کانادا و کره جنوبی که خود را نمادهای مردم سالاری و آزادی بیان میدانند، گستردهترین میزان فیلترینگ اینترنت را اعمال میکنند. آنان به خوبی واقفند که فرانسة مدعی حقوق بشر، شدیدترین نظارتهای حکومتی را بر فضای سایبری دارد و میدانند که بزرگترین مرکز کنترل اینترنت جهان یا به اختصار جی سی اچ کیو ( G C H Q) در انگستان قرار دارد.