مدیرعامل مخابرات: نیاز به افزایش نرخ داریم
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: در بخش مکالمه و اینترنت تلفن ثابت جای کار وجود دارد و باید یک بار دیگر به کمک رگولاتوری با توجه به هزینهها تعرفهها را بررسی کنیم که اگر در بخشی نیاز به تعدیل یا افزایش است، انجام شود.
سید مجید صدری مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در گفتوگو با فارس، در پاسخ به این سؤال که پس از آخرین تغییر تعرفههای تلفن ثابت در دولت یازدهم در حالیکه برخی اعلام می کردند افزایش تعرفهها تا حدی مشکلات نقدینگی مخابرات را رفع کرده اما در مقابل برخی هم معتقدند درآمد حاصل شده چندان کارساز نبوده است؛ اکنون دخل و خرج مخابرات جور است یا فکر می کنید نیاز به تغییراتی است؟ اظهار داشت: معتقدم در این موضوع کمی دیگر جای کار وجود دارد که با تعامل بسیار خوب با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی انشاءالله بررسی میکنیم که اگر در موردی باید تعدیل یا افزایش انجام شود بتوانیم انجام دهیم.
صدری در پاسخ به سؤال فارس که روی چه بخشهایی از تعرفه معتقدید جای کار وجود دارد، گفت: در بخش مکالمه و اینترنت معتقدیم جای کار وجود دارد و باید یک بار دیگر به کمک رگولاتوری با توجه به هزینهها تعرفهها را بررسی کنیم.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران تاکید کرد: تلاشمان این است که یک سرویس باکیفیت مناسب و هزینه مناسب در اختیار مردم قرار دهیم.
مشاوران خارجی مخابرات مرخص شدند/ تصمیم جدید برای مشاوران داخلی
مدیرعامل مخابرات با اتخاذ تصمیم جدید درباره مشاوران خارجی و داخلی این شرکت، گفت: بخشی از مشاوران داخلی اعضای هیأت مدیره استانی بودند که پس از حذف این هیأت مدیرهها قرار بود ۶ ماه در سمت مشاوره بمانند اما یک سال و نیم طول کشید.
به گزارش خبرگزاری فارس، سید مجید صدری مدیرعامل مخابرات ایران نوشت: «در نظام درمان گاهی ناگزیریم جراحی کنیم. جراحی در نقطه ای که نمیدانید پشت آن چه خبر است و تا چه حد بدخیم است. لذا در جراحی دو چیز بسیار مهم میشود. یکی تشخیص و دیگری درمان. هر کدام خطا باشد آسیب جبران ناپذیری میزند. برگشت به گذشته هم هرگز ممکن نیست.
وضع ما در مخابرات هم همین است. وقتی دیدیم برای اموری با نام مشاوره به ایرانی و خارجی هزینه های بسیاری می دهیم در حقیقت درد و درمان مشخص شد.
بی تردید مشاوره های خارجی را متوقف کردیم تا در موردش بیشتر فکر کنیم. اما در مشاوره های داخلی دو مسئله مطرح بود.
بخشی از نیروهای مشاوره را می توانیم با نیروی انسانی خودمان با کمی توجه جایگزین کنیم و شرکت را از هزینه های فراوان مشاوره بیرونی نجات دهیم.
بخشی از آن نیز اعضای هیئت مدیره استانی بوده اند که پس از حذف این هیئت مدیره ها قرار بود به مدت شش ماه در سمت مشاوره بمانند اما یک سال و نیم طول کشید.
هر چند که پس از مدتی مزایای مالی آنان قطع می شد اما نگرانی من مشکلات معنوی این نوع سمت سازمانی بود.
برای برگشت این عزیزان به پیکره اجرائی شرکت قرار گذاشتیم در الگوی سازمانی این شرکت بزرگ، جایی مناسب برای آنان درنظر گرفته شود تا جریان اجرائی شرکت بتواند دقیقا از توانائی های آنان در مسیر نیازهایش استفاده کند.»