ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

وزیر ارتباطات در آئین افتتاح پروژه‌ای روستایی ضمن ارائه گزارش خدمات به روستاها گفت: ۷۶ هزار و ۲۰۰ مدرسه با سرمایه‌گذاری ۱۸۰ میلیارد تومانی به شبکه هوشمند مدارس دانا متصل شدند.

«محمدجواد آذری جهرمی»  عصر روز دوشنبه در آیین افتتاح آنلاین فاز نخست شبکه هوشمند مدارس دانا که با حضور رئیس جمهوری و آغاز شد، گفت: به دستور رئیس جمهوری وزارت ارتباط بخش زیادی از توان خود را برای عدالت ارتباطی صرف کرد.

وی افزود: اینترنت تا هفت سال قبل تنها ۱۱ درصد روستاهای کشور را فرا گرفته بود، اما امروز ۹۵ درصد پوشش فراهم است. اکنون اتصال به شبکه ملی اطلاعات در ۹۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار فراهم است و قصد داریم تا پایان دولت آن را به ۱۰۰درصد برسانیم تا شعار دسترسی همگانی محقق شود.

وزیر ارتباطات گفت: مبحث بعدی، آماده کردن زیرساخت تحقق عدالت آموزشی بود. امروز برای بیش از ۱۳ میلیون دانش آموز، یک میلیون معلم و کادر آموزشی، چهار میلیون دانشجو و ۱۰۰ هزار استاد دانشگاه بسته اینترنت آموزشی را فراهم کردیم که این کار بزرگ با مشارکت اپراتورها انجام شد و کار بزرگی بود که دولت انجام داد.  

او اشاره کرد: فراهم‌ کردن زیرساخت‌های مدارس هوشمند مسئله مهم دیگری بود که این برنامه در ذیل برنامه ایران هوشمند پیگیری شد.  

در ادامه این مراسم «امیر ناظمی»  رئیس سازمان فناوری در سیستان و بلوچستان افزود: امروز قصد داریم اتصال ۷۶ هزار و ۲۰۰ مدرسه را به شبکه هوشمند مدارس دانا افتتاح کنیم. برای این کار ۱۸۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده تا زیرساخت‌های مورد نیاز فراهم شود.

معاون وزیر ارتباطات اشاره کرد: امروز ۹۴ درصد از مدارس به شبکه دانا متصل می‌شوند. این شبکه زیرساخت پایه برای هوشمندسازی مدارس است تا بتوان بر بستر آن محتوای مناسب ارائه داد.  

به گزارش ایرنا، پروژه «هوشمندسازی مدارس کشور» وزارت ارتباطات در نظر دارد دسترسی حدود ۷۶ هزار مدرسه روستایی را به اینترنت پرسرعت فراهم کند. مراسم افتتاح فاز نخست این پروژه امروز –دوشنبه- از طریق ویدئو کنفرانس توسط رئیس جمهوری و وزیر ارتباطات انجام شد.

پروژۀ «هوشمندسازی مدارس کشور» برای گسترش دسترسی به اینترنت پرسرعت در مدارس روستایی و شهری، با حمایت مجری توسعه ارتباطات روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و با استفاده از سهم پروژۀ «خدمات عمومی اجباری» یا USO (Universal Services Obligation) از درآمد اپراتورها، طراحی شده است تا عدالت ارتباطی مدنظر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات محقق شود. کل این پروژه، در فاز نخست شامل پوشش اینترنت پرسرعت برای ۷۶۴۰۰ مدرسه، شامل ۳۸۳۳۳ مدرسۀ شهری و ۳۸۰۶۷ مدرسۀ روستایی است که تمامی بودجۀ موردنیاز آن، از محل پروژۀ USO هزینه شده است.

ایرانسل در راستای مسئولیت اجتماعی خود و با هدف کاهش شکاف دیجیتالی و تحقق عدالت ارتباطی و آموزشی برای دانش‌آموزان مناطق محروم، در قالب پروژۀ «هوشمندسازی مدارس کشور» وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، ۱۳۶۳۶ مدرسه روستایی را به اینترنت پرسرعت مجهز کرد که از این تعداد، ۶۵۷۳ مدرسه روستایی، به طور مستقیم توسط ایرانسل و ۷۰۶۳ مدرسه روستایی نیز با برون‌سپاری ایرانسل به شرکت «های‌وب» انجام شده است.

مدیرعامل همراه اول نیز در خصوص مراسم افتتاح این پروژه اعلام کرد، در فاز نخست هوشمندسازی مدارس کشور که با همکاری همراه اول انجام شد، ۴۵۱۲ مدرسه توسط این اپراتور به اینترنت پرسرعت تجهیز شدند.

بر این اساس، از میان ۳۸۰۶۷ مدرسۀ روستایی، ۱۳۶۳۶ مدرسه توسط ایرانسل، ۴۴۸۲ مدرسه توسط همراه‌ اول و ۱۹۹۴۹ مدرسه نیز از طریق اینترنت ثابت شرکت مخابرات ایران، به شبکۀ اینترنت دسترسی پیدا کرده‌اند. تعداد ۳۸۳۳۳ مدرسۀ شهری نیز، از طریق اینترنت ثابت شرکت مخابرات ایران، به شبکۀ اینترنت متصل شده‌اند.

در این مراسم مجموعه «شبکه دانا» به عنوان ارائه‌دهندۀ جامع و غیرانحصاری خدمات آموزشی دانش‌آموزی، آغاز به کار خواهد کرد و «دانا پلاس» ایرانسل نیز به‌عنوان یکی از پلتفرم‌های اصلی ارائه‌دهندۀ خدمات آموزشی در شبکۀ دانا معرفی شد.

همراه اول نیز در راستای مسؤولیت اجتماعی خود با طراحی و پیاده سازی پلتفرم شبکه آموزشی دانش آموز (شاد) نقش پررنگی در فراگیری آموزش مجازی در کشور ایفا و به برگزاری غیرحضوری کلاس‌های دانش آموزان کمک کرده بود. هم اکنون بیش از ۱۱ میلیون دانش آموز و حدود ۱۱۴ هزار مدرسه در شبکه شاد احراز هویت شده اند و از خدمات این پلتفرم استفاده می‌کنند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">