مشارکت نوکیا در توسعه فیبر نوری گوگل
نوکیا و آزمایشگاه GFiber نقطه عطف جدیدی را برای دسترسی به پهنای باند با سرویس ۲۰ گیگابیت بر ثانیه ایجاد کردند.
به گزارش ایسنا، آزمایشگاه GFiber از راهحل ۲۵G PON نوکیا برای ارائه خدمات ۲۰ گیگابیتی به مشتریان مسکونی و سازمانی از طریق شبکه فیبرنوری موجود استفاده میکند.
مشترکان منتخب دانشگاه میسوری کانزاس سیتی (UMKC) و مشتریان مسکونی مسیر منتهی به ایالت یوتا جزو اولین کسانی هستند که تا پایان امسال (۲۰۲۳) به سرویس ۲۰گیگابیتی اینترنت متصل میشوند.
نوکیا به تازگی اعلام کرد که گوگل در نظر دارد برای ارائه سرویس پهنباند ۲۰ گیگابیت بر ثانیهای خود از طریق شبکه فیبرنوری، از راهحل ۲۵G PON ما استفاده کند که قادر است پهنای باندی تا ۱۰ برابر سریعتر از آنچه اکثر شبکههای فیبر امروزی ارائه میدهند، در اختیار بگذارد.
با توجه به اینکه در چشمانداز دیجیتالی امروزی، تقاضا برای دسترسی به پهنایباند پرسرعت در بالاترین حد خود قرار دارد و کاربران نهایی بهطور فزایندهای به دنبال خدمات چند گیگابیتی و با تأخیر کم برای تامین انرژی خانهها، مشاغل و زندگی خود هستند، راهحل پهنباند فیبر نوکیا به GFiber این اجازه را میدهد تا یک شبکه آماده برای آینده ایجاد کند.
کاربران خدمات چند گیگابیتی دنبال اطمینان از انتقال دادههای بزرگ و اجرای مطلوب برنامههای کاربردی تشنه پهنایباند مانند واقعیت مجازی هستند تا بتوانند نیازهایشان را حل کنند.
مدیر ارشد اجرایی، محصول و صورتحساب در پروژه فیبرنوری گوگل گفته است عصر خدمات باندپهن چند گیگابیتی فرا رسیده است و ما متعهد هستیم که اطمینان حاصل کنیم همه مشتریانمان میتوانند از پتانسیل فوقالعادهای که به ارمغان میآورد بهره ببرند.
وی اعلام کرده که اعتقاد فعالان در این پروژه این است که سرمایهگذاری در فناوریهای شبکه پیشرفته مانند راهحل نوکیا منجر به تسریع تغییرات، ایجاد نوآوری و تحول در تجربه کاربر میشود و ما از این همکاری در راستای پیشبرد صنعت و مشتریان خود هیجانزده هستیم.
نوکیا نخستین راهحل متقارن ۲۵G PON را در بازار به ارمغان آورده که ظرفیت پهنایباند فیبرنوری را افزایش میدهد.
گوگل فیبر هم پروژهای برای ارائه یک سرویس اینترنت پهنباند پرسرعت است که از کابل فیبرنوری و فناوری امواج بیسیم میلیمتری در ساختمانهای چند خانوادهای منتخب استفاده میکند تا اینترنت سریع را مستقیما به خانه یا محل کار متقاضیان برساند.
- ۰۲/۰۸/۰۹