مشکل واگذاری سیمکارت ایرانسل با آدرس جعلی
یکی از بینندگان «مجله مهر» با ارسال نامه ای،ماجرای پردردسر شکایت از یک سرقت را با ما درمیان گذاشته است.روندی طولانی،خسته کننده و قابل تامل که شاید ناشی از یک نقص قانونی باشد و شاید هم بسیاری از شما آن را تجربه کرده باشید:
مجله مهر: حدود 2 ماه پیش گوشی موبایل بنده به سرقت رفت. به کلانتری 107 خیابان طالقانی مراجعه کردم. گفتند که باید به دادسرای شعبه 7 تهران بروم. یعنی هیچ کاری برایم انجام نداند. فقط از سر باز کنی. وقتی هم که اعتراض می کنی می گویند روزی 20 تا از این دزدی ها می شود و چیز تازه ای نیست.
به دادسرای شعبه غرب تهران رفتم و شکایت کردم. سه نامه گرفتم که باید هر کدام را به یکی از اپراتورهای کشور می رساندم. بعد از 50 روز به دادسرا مراجعه کردم گفتند گوشی ات پیدا شده و کسی که یک خط ایرانسل دارد در حال استفاده از آن است.
اما متاسفانه ایرانسل نشانی طرف را درست ثبت نکرده است. چرا ایرانسل، با نشانی جعلی، به افراد سیم کارت می فروشد؟ نخستین پرسش این است؟
بعد از کلی دوندگی و رفتن به دو کلانتری و گرفتن نامه این که نشانی موجود نیست، حالا به من گفته اند برو و 3 ماه دیگر بیا. گویا می خواهند آگهی روزنامه بدهند که می دانیم چندان مثمر ثمر نیست. اگر سه ماه دیگر، طرف گوشی را به کس دیگری واگذار کرده باشد، باید از اول شروع کنم؟
چرا کسی مبادرت به پیدا شدن گوشی نمی کند؟ یعنی در حالی که شماره تماس فرد سارق یا کسی که گوشی دزدی خریده موجود است، چرا تلاشی برای برای پیدا کردن گوشی انجام نمی شود؟ این حرکت یعنی این که «دزدان محنرم، آسوده باشید که پلیس کاری برای مردم نمی کند».
در ضمن در همه مراحل طولانی کار، رفتار ماموران نیروی انتظامی، آن چنان که انتظار داریم، شایسته نبود و مدام می خواهند مراجعه کنندگان را از سر باز کنند.اگر وظیفه نیروی انتظامی، کمک به شهروندان نیست، پس برای چه دلیلی به کار مشغولند؟
با احترام
مشخصات کاملی از جزئیات گلایه این هموطن موجود است و در صورت نیاز مراجع قضایی و شرکت ایرانسل به پیگیری این ماجرا، مجله مهر آمادگی دارد برای به نتیجه رسیدن پرونده، اطلاعات کامل را در اختیار آنان بگذارد.
- ۹۲/۰۷/۱۷