ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

مصوبه کاهش قیمت اینترنت دردسرساز شد

| دوشنبه, ۱۹ خرداد ۱۳۹۳، ۰۲:۰۳ ب.ظ | ۰ نظر

مدیرعامل یک ارائه‌دهنده ADSL گفت: شرکت‌های PAP مصوبه کاهش 20 درصدی قیمت اینترنت کاربر نهایی را به دو شرط دریافت تخفیف از زیرساخت و مخابرات اجرا کرده‌اند، اما اکنون مخابرات با مطالبه مبالغ بدون احتساب تخفیف، آغاز به قطع سرویس PAP‌ها در استان‌ها کرده است.

در بهمن ماه سال گذشته، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، تصمیم گرفت قیمت اینترنت برای کاربران نهایی حداقل 20 درصد کاهش یابد و به این منظور در جلسه 181 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مصوب شد که هزینه‌های استفاده از خدمات و امکانات مخابراتی که توسط شرکت ارتباطات زیرساخت و شرکت مخابرات ایران به شرکت‌های ارائه دهنده ADSLواگذار می‌شود، 20 تا 40 درصد کاهش یابد.

در پی این اعمال این مصوبه، شرکت‌هایPAP اعلام کردند که از ابتدای اسفند 92 تعرفه‌های اینترنت پرسرعت خود را 20 درصد کاهش داده‌اند. آنها همچنین تاکید کردند که هنوز شرکت ارتباطات زیرساخت و شرکت مخابرات ایران کاهش قیمت را در استفاده از پهنای باند اینترنت، فضا و برق و پهنای باند انتقال برای شرکت‌های PAP اعمال نکرده‌اند.

اما به تازگی شنیده شده که در روزهای گذشته شرکت‌های مخابرات استانی با اصرار بر تعرفه‌های قدیمی و عدم قبول مصوبه 181، آغاز به قطع ارائه سرویس‌های مخابراتی به شرکت‌های PAP کرده‌اند و سرویس‌ بخشی از مشترکان شرکت‌های خصوصی ADSL در برخی از استان‌ها دچار اختلال شده است.

برای اطلاع از صحت و سقم این اخبار، موضوع را از یکی از ارائه‌دهندگانADSL جویا شده‌ایم.

احمد نخجوانی، مدیر عامل شاتل با تایید این اخبار به خبرنگار خبرگزاری فارس، گفت: برای ما جالب است که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مصوباتی را ابلاغ می‌کند که حامی آن نیست. بیش از سه ماه است که بر اساس مصوبه 181 قیمت‌های خود را کاهش داده‌ایم اما ارایه‌ دهندگان امکانات مخابراتی خود را پایبند به رعایت این مصوبه نمی‌دانند و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز اقدامی انجام نمی‌دهد.

وی ادامه داد: در حالی که ما با فرض اجرای مصوبه رگولاتوری، قیمت‌ها را دست کم 20 درصد کاهش داده‌ایم. حال آن که برای جبران کاهش قیمت تا زمانی که قیمت امکانات مخابراتی کاهش نیابد، باید از جیب سوبسید بدهیم و این موضوع دیگر قابل ادامه نیست.

مدیرعامل شاتل افزود: مهم‌تر اینکه شرکت‌های مخابرات استانی، بر دریافت تعرفه‌های قبلی که هم‌اکنون غیر قانونی تلقی می‌شوند، پافشاری دارند و از روزهای گذشته با قطع سرویس‌های شرکت‌های PAP در استان‌ها در سرویس‌دهی به مشترکان اختلال ایجاد کرده‌اند. برای مثال، ده‌ها هزار کاربر ما در استان اصفهان دیروز برای چند ساعت قطع بودند و هنگامی که با مقامات مخابرات ایران صحبت کردیم، آنها به صراحت اعلام کردند مصوبه 181 را قبول ندارند. امروز نیز شرکت مخابرات استان فارس وعده داده که سرویس تمام شرکت‌های PAP را قطع خواهد کرد.

وی ادامه داد: درحالیکه شرکت‌های تابعه مخابرات ایران در استان‌ها، رسما مصوبات سازمان را اجرا نمی‌کنند و با گرو کشی و اهرم‌های فشار غیر قانونی، شرکت‌های PAP را ناگزیر به پذیرش تعرفه‌های غیر قانونی می‌کنند.

نخجوانی همچنین با انتقاد از ژست‌های رسانه‌ای، تاکید کرد: وقتی صحبت از کاهش قیمت اینترنت برای کاربران است، همه مدال این پیروزی را به سینه می‌زنند که موفق به کاهش قیمت اینترنت پرسرعت شده‌اند، اما در برابر رفتار غیرقانونی و غیراخلاقی شرکت‌های مخابرات استانی، شرکت‌های خصوص برای وصل کردن سرویس ده ها هزار مشترک خود با درهای بسته‌ مسئولان مواجه می‌شوند.

  • ۹۳/۰۳/۱۹

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">