معاون وزیر ارتباطات مسوول حمایت از بخش خصوصی
وزیر ارتباطات در دیدار با اعضای کمیسیون صنایع مجلس گفت: بر اساس برنامه پنجم توسعه کشور، وظایف خطیری برای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پیش بینی شده که برنامهریزی لازم جهت تحقق آن صورت گرفته است.
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمود واعظی در نشست هم اندیشی پیرامون مسائل حوزه ICT با اعضای کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: زیرساخت های تحقق اهداف پیش بینی شده در راستای برنامه چشم انداز توسعه کشور می بایست از سوی این وزارتخانه ایجاد شود.
وی با اشاره به وعدههای خود در جلسه رای اعتماد در مجلس شورای اسلامی، افزود: توجه به بخش خصوصی و استفاده از توانمندی های داخلی در جهت توسعه کشور، از جمله مواردی بود که پیش از این در برنامه های مجموعه وزارت ارتباطات به مجلس ارایه شده بود.
واعظی با بیان این مطلب که وزارت ارتباطات هیچگاه به دنبال تصدیگری نبوده است، تصریح کرد: در این راستا، به یکی از معاونت های مجموعه وزارت ارتباطات، مأموریت ویژه ای در جهت حمایت از بخش خصوصی، تولید و تحقیق داده شده تا هماهنگی کامل در این بخش از صنعت داشته باشیم.
وی ادامه داد: امیدواریم با کمک بخش خصوصی بتوانیم اهداف پیش بینی شده در این حوزه را محقق کنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اشراف نمایندگان حاضر در کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، گفت: نمایندگان فعال در این حوزه با مسائل مشکلات بخش آشنا بوده و تاکنون سوالها و پیشنهادهای مطرح شده از سوی آنان، راه گشا بوده است.
وی با بیان این مطلب که وزارت ارتباطات بدون حمایت و کمک مجلس امکان تحقق اهداف پیش بینی شده را ندارد، تاکید کرد: امیدواریم با ادامه روند همدلی و هماهنگی موجود میان دولت و مجلس، شاهد دستاوردهای خوبی در این حوزه باشیم.
* برنامه جامع ICT فعلا متوقف شد
رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس هم در دیدار اعضای این کمیسیون با وزیر ارتباطات گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، یک وزارتخانه فرا بخش است و برای تحقق اهداف چشم انداز و پیشرفت علمی کشور، راهی بجز استفاده از بسته ICT نداریم.
رضا رحمانی اظهار داشت: فناوری اطلاعات از جمله صنایعی است که موجب تحقق عدالت در جامعه می شود.
وی افزود: بهداشت، حمل و نقل، مسکن، ترافیک، محیط زیست و کشاورزی از جمله صنایعی هستند که امروزه فناوری اطلاعات و ارتباطات نقش ویژهای در آن ها دارد.
رحمانی با بیان این مطلب که بستر ارایه خدمات، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اس، گفت: به کمک ابزار فناوری اطلاعات میتوان دانشگاه شریف را به خانه روستائیان برد تا همه از مزایای آن به صورت برابر بهرهمند شوند.
وی با اشاره به بررسی برنامه جامع ICT کشور در مجلس شورای اسلامی گفت: به منظور دریافت نظرات دولت جدید در خصوص این برنامه، بررسی آن متوقف شده تا مبدا در موارد مدنظر در آن دیده شود.
رئیس کمیسیون صنایع و معادن کشور با اشاره به اختصاص مواد 46 تا 49 برنامه پنجم به حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد : می بایست تحقق این احکام در اولویت اصلی این وزارتخانه باشد و این احکام به جامعه معرفی شوند.
وی با بیان این مطلب که تا کنون همکاری خوبی میان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با کمیسیون صنایع صورت گرفته است اظهار داشت: می بایست به همه بخش ها از زیر ساخت تا فناوری اطلاعات، پست و پست بانک، توجه لازم صورت گیرد.
رحمانی تأکید کرد: معتقدم از این پس همکاری بهتری نسبت به گذشته میان وزارت ارتباطات و کمیسیون صنایع در راستای تحقق اهداف و برنامه ها شکل خواهد گرفت.
وی خاطر نشان کرد: کمیسیون آمادگی دارد تا کمکهای لازم در خصوص اصلاح قوانین و مقررات در جهت پیشبرد اهداف را در اختیار مجموعه در وزارت ارتباطات قرار دهد.
- ۹۲/۰۷/۱۷